Köpek yüzünden çocuk döven avukat Bertan Aktan’a sosyal medyada büyük tepki!

Twitter profiline, Avukat, Jandarma Sağlık Astsubay Üstçavuş, 112 Acil Sağlık Hizmetleri Paramedik gibi unvanlar yazan neidüğü belirsiz bir şahıs, köpek yüzünden çocukları tokatladığını böbürlene böbürlene anlatınca, sosyal medyada linç yedi. Köpek yüzünden çocuk döven avukat Bertan Aktan, linç yedikten sonra bir açıklama daha yaparak, bu olayın gerçekleşmediğini söyleyip, işin içinden sıyrılmaya kalktı.

featured

Bir okulun bahçesinde çocukların bir köpeğe zulmettiğini iddia eden Berkan Aktan adındaki bir sosyal medya kullanıcısı, koşarak giderek çocuğun birine tokat attığını söyledi. ‘’Ömrü boyunca unutamaz artık’’ diyerek küçücük çocuğu tokatlamayı marifetmiş gibi anlatan sözde avukat Bertan Aktan, sosyal medyada linç yedi.

DAYAKÇI AVUKAT BERKAN AKTAN’DAN SKANDAL TWEET

Dayakçı avukat Bertan Aktan Twitter’dan, ‘’Geçen bir okulun bahçesinde sokak köpeğine çocuklar (?!) -çocuk demeye dilim varmıyor – zulmediyordu. Koşarak gittim çocuğun birine bir tokat çaktım ömrü boyunca unutamaz artık. Herhalde bundan sonra hayvanlara iyi davranır.’’ İfadelerini paylaşarak, büyük bir skandala imza attı.

https://twitter.com/BertanAKTAN/status/1520165016930066432?s=20&t=oJjf_OBsOu6HmICcaQvyzQ

Sosyal medyada tepki görünce bir açıklama daha yapmak zorunda kalan dayakçı Avukat Bertan Aktan, yaptığı açıklama nedeniyle çeşitli mecralarda hedef gösterildiğini söyleyerek, geri adım atmaya kalktı. Bu olayın gerçekleşmediğini ve attığı tweetin trol bir tweet olduğunu söyleyerek yaptığı skandalın üstünü örtmeye çalışan dayakçı, ‘’Sizden korkan sizin gibi olsun’’ diyerek tehditte bulundu.

Dayakçı avukat, daha sonra yaptığı açıklamasında, ”Twitter hesabımı gizliye aldım kafa dinleyeyim az diye, troller sahte fake hesaplardan bana dm atıyorlar. Sizden korkan sizin gibi olsun. Her yere şikayet edin. Cesaretiniz varsa mertçe korkmadan açık kimliğinizle hakaret edin.” ifadelerini kullandı.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir