Konya’da medyum Hasan Karaağaç dehşeti! Fal baktığı kadının sevgilisi Ferhat Yılmaz’ı bıçaklayıp ağır yaraladı

Konya’da kendisini medyum olarak tanıtan 27 yaşındaki Hasan Karaağaç, falına baktığı kadına ‘birlikte yaşadığı kişinin kendisini aldattığını’ söyledi. Bunun üzerine kadın eve gidip, birlikte yaşadığı sevgilisi Ferhat Yılmaz ile tartıştı. Çift ayrılma noktasına gelirken, durumu öğrenen Ferhat Yılmaz, medyumun evine gidip, tartışmaya başladı. Tartışma sırasında medyum, Ferhat Yılmaz’ı bıçaklayarak ağır yaraladı. medyum Karaağaç gözaltına alındı.

featured

Olay, merkez Meram ilçesi Derecamikebir Mahallesinde yaşandı. Medyum Hasan Karaağaç 150 TL karşılığında falına baktığı Ş.K’ya sevgilisinin kendisini ismi ‘A’ harfi ile başlayan birisi ile aldattığını söyledi.

Eve giden kadın bu nedenle sevgilisiyle tartışmalar yaşamaya başladı. Çift ayrılma noktasına kadar gelirken durumu öğrenen sevgili Ferhat Yılmaz, sinirlerine hakim olamayıp medyumun evine gitti.

Yılmaz burada Karaağaç ve yanındakilerle tartışmaya başladı. Tartışmanın kavgaya dönüşmesi üzerine Karaağaç, Yılmaz’ı karnından bıçaklayarak yaraladı.

Ferhat Yılmaz ambulansla hastaneye kaldırılarak tedavi altına alınırken, medyum Hasan Karaağaç ise Meram Suç Önleme ve Soruşturma Büro Amirliği ekiplerince gözaltına alındı.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir