Konya’da eşi Hatice Küçüktürk’ü yaralayıp kayınvalidesi Fatma Gümüş’ü öldüren Abdullah Küçüktürk’le ilgili flaş karar

Konya'da hakkında uzaklaştırma kararı aldıran 11 yıllık eşi Hatice Küççüktürk'ü (36) bıçaklayıp ağır yaralayan, kayınvalidesi Fatma Gümüş'ün de (69) canına kasteden Abdullah Küççüktürk (40) hakkında ağırlaştırılmış müebbet hapis ve 20 yıla kadar hapis cezası istemiyle dava açıldı.

featured

Konya‘da yaşanan olayla ilgili iddianamede; Küççüktürk’ün apartman girişinde beklediği, asansörden inen eşine, ‘Sen beni aldatıyorsun, sürekli polisi arıyorsun, ben sana seni öldüreceğim demedim mi” diyerek önce kayınvalidesini daha sonra da kaçan eşini yakalayıp defalarca bıçakladığı ifadelerine yer verildi. Zanlı koca ise eşinin kendisini aldattığını öne sürdü.

9 Mart sabahı merkez Meram ilçesi Konevi Mahallesi Feritpaşa Caddesi üzerinde meydana gele dehşette, hakkında uzaklaştırma kararı bulunan Abdullah Küççüktürk 4 çocuğunun annesi Hatice Küççüktürk ve kayınvalidesi Fatma Gümüş’ü evlerinin önünde defalarca bıçakladı.

Hastaneye kaldırılan Fatma Gümüş tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Hatice Küççüktürk ise günler süren tedavisinin ardından taburcu edildi. Polis tarafından yakalanan suç makinesi Küççüktürk ise çıkarıldığı mahkemece ‘kasten öldürme ve kasten öldürmeye teşebbüs suçundan’ tutuklandı.

‘SENİ DE ÖLDÜRECEĞİM DİYEREK DEFALARCA BIÇAKLAMIŞ’

Konya Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından yürütülen soruşturma tamamlandı. Savcılık katil zanlısı Abdullah Küççüktürk hakkında kayınvalidesine yönelik öldürme eylemi nedeniyle ağırlaştırılmış müebbet, eşine yönelik eylemi nedeniyle ise 20 yıla kadar hapis cezası istemiyle iddianame düzenledi.

İddianame Ağır Ceza Mahkemesince kabul edildi. İddianamede Fatma Gümüş’ün hastaneye gitmek üzere kızı ile asansöre bindiği, zemin katta asansörden inerken karşılarına Küççüktük’ün çıktığı, ‘Sen beni aldatıyorsun, sürekli polisi arıyorsun, ben sana demedim mi seni öldüreceğim’ diyerek montunun içinden çıkardığı ekmek bıçağı ile önce kayınvalidesini bıçakladığı ve daha sonra kayınvalidesini merdiven boşluğundan merdiven kısmına doğru atmaya çalıştığı, Hatice Küççüktürk’ün buna engel olmaya çalıştığı ve birinci kata doğru kaçmaya çalıştığı, arkasından giden katil zanlısının ise eşini karın, kol ve bacak kısımlarından öldürmek amaçlı defalarca bıçakladığı bilgilerine yer verildi.

‘YİNE ALDATTI YALANI’

Katil zanlısının ifadesinin de yer aldığı iddianamede, “Boşanma davası açmadan önce fiilen ayrı yaşıyorduk. Merdiven boşluğunda eşim ve kayınvalidem ile konuşmaya başladım. Daha sonra eşimin elinden cep telefonunu aldım. Başka bir erkekle olan mesajlarını gördüm. Bunun üzerine cinnet getirip, bilincimi kaybettim. Eşime ve kayınvalidemi kaç kez bıçak salladım hatırlamıyorum. Yerde kanları görünce bıçağı atıp kaçtım” dediği belirtildi.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

1 Yorum

  1. Nefise Atay Avatar
    1 sene önce

    Yukarıdaki habere göre yine aldattı yalanı mahkemenin sonucundaki ortaya çıkan karısının aldattığı için hayatıma olan bir kişi aldattığına dair Belgelerin hepsi tespit edildi bir değil 3 kişi ile birden aldatmış acaba böyle kadınların eşleri cezaevinde hayatları mahvoldu acaba bu kadınlar hakkında ne gibi bir haberler yapılması gerekiyor cezaevinde yatan Eşinden dolayı başı belaya giren erkekler Çocuklarından uzak cezaevlerinde ömürleri bitiyor eşler de dışarıda keyfine bakıyor bu habere göre yazdıklarınızı tekraren aldatan eşle ilgili haber yaparsanız aldatan kadınlar biraz kendilerine gelir Erkekler de başları belaya girmez Lütfen bu yorumumu yayınlayın

    Cevapla