Konserde feci şekilde dayak yiyen çocuğun görüntüleri şoke etti: ‘Tişörtü çıkararak geldi ayı oğlu ayı‘

ABD’de Astroworld festivalinde konserde feci şekilde dayak yiyen çocuğun görüntüleri, infial yarattı. Elindeki şişeyi 2-3 metre önünde duran bir grubun üzerine fırlatan çocuğu dövmeye gelenlerden biri için yapılan, ‘’Tişörtü çıkararak geldi ayı oğlu ayı’’ yorumu dikkat çekti.

featured

Amerika’da Astroworld festivalinde önündeki gruba şişe atarak sataşan bir kişi, konserde feci şekilde dayak yedi. Sosyal medyada paylaşılan görüntülerde önündeki gruba elindeki şişeyi atan çocuğun sonu kötü bitti.

Şişeyi attıktan sonra bekleyen çocuğa ilk gelenlerden biri kaslı vücudu nedeniyle Hulk’a benzetildi. ABD’li Hulk, tek yumrukla kendisine şişe atan çocuğu devirdikten sonra yumruklarına devam etti.

Arkadaşlarıyla birlikte kendilerine şişe atan kişiyi döven ABD’li Hulk için sosyal medyada, ‘’Tişörtü çıkararak geldi ayı oğlu ayı’’ yorumları yapıldı.

İşte konserde feci şekilde dayak yiyen çocuk için yapılan yorumlardan bazıları;

Amerika’da Astroworld festivalinde ön gruba şişe atarak sataşan ergen feci şekilde dayak yiyor. gelen çocuk çok sağlam bu işlerle uğraştığı çok belli. hulk gibi geldi resmen.

tişörtü çıkararak geldi ayı oğlu ayı. içimin yağlarını yaklaşık 200 gram kadar eritmiş görüntülerdir.

etki ve tepki.. şişeyi atan çocuk bu dayaktan sonra eline şişe alıp bir daha firlatmayi düşünür mü? ben pek sanmiyorum.

sağ bileğini yere kitleyiş şeklinden arkadaşın mma’ci, yere düşürdüğünü öldürmek amaçlı sergilenen bir sanat dalının temsilcisi gibi duruyor.

çocuk deyince 8 yaşındaki çocuk zannediyor insan. bu bildiğin ergen zibidi, belasını bulmuş.

sanatçımız bugün en nadide sanatını sergilemiş

darısı bizdeki kekoların başına denilen görüntülerdir.

bu tarz videoları daha çok paylaşabilir miyiz? meditasyondan daha huzur verici oldu bunu izlemek. hak ettiği belayı bulmuş çocuk(!)tur.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir