Kobani Davası’nda yargılanan Selahattin Demirtaş’tan yeni mizansen! Mahkemeyi oyalıyor

Kobani davasının yargılanan terçristbaşı Abdullah Öcalan ve PKK destekçisi Selahattin Demirtaş saçma bir mizansene imza attı. Duruşmada konuşan Demirtaş, “kararlarınız seçimde hızlanıyor, seçimden sonra yavaşlıyor. Seçim ayında benim hakkımda, 5 bin 500 twit atılmış. Seçim bittiği gibi, ‘teröristliğimiz, alçaklığımız da’ bitti. Yerel seçim yaklaşıyor göreceğiz, AYM’de, İstinaf’ta, Saray’da bir hareketlilik var” dedi.

featured

Aralarında Selahattin Demirtaş, Sırrı Süreyya Önder ve Figen Yüksekdağ gibi HDP’li siyasetçilerin bulunduğu 18’i tutuklu 108 kişinin yargılandığı Kobani davası Ankara 22. Ağır Ceza Mahkemesi’nde görülmeye devam edildi.

DEMİRTAŞ’TAN YENİ MİZANSEN

Kobani Davası kapsamında yargılanan terörist Selahattin Demirtaş, mahkemede yeni bir mizansene imza atarak şu açıklamada bulundu:

“Heyetin davayı hızlandırmaya yönelik tavrı merkezi bir koordinasyon çerçevesine dönüştü. Sizin kararlarınız seçimde hızlanıyor, seçimden sonra yavaşlıyor. Seçim ayında benim hakkımda, 5 bin 500 twit atılmış. Seçim bittiği gibi, ‘teröristliğimiz, alçaklığımız da’ bitti. Yerel seçim yaklaşıyor göreceğiz, AYM’de, İstinaf’ta, Saray’da bir hareketlilik var. Yeni ittifaklar konuşuluyor, Cumhurbaşkanın bu davayla ilgili nasıl ilgilendiğini, sizin de nasıl hızlandığınızı ispatladık.”

 

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir