Görenler tanıyamadı! Kızılcık Şerbeti’nin Pembe’si Sibel Taşcıoğlu yeni imajıyla çok konuşulacak

Atv'nin sevilen dizisi Bir Zamanlar Çukurova'da Şermin karakterini oynayan Sibel Taşçıoğlu'nun yeni projesindeki yeni imajı çok konuşulacak. Ünlü oyuncuyu görenler tanımakta zorlandı. Taşçıoğlu, Show Tv'nin yeni dizisi Kızılcık Şerbeti'nde Pembe karakterini canlandıracak.

featured

Bir Zamanlar Çukurova dizisinde dört sezon boyunca Şermin Yaman karakterini canlandıran Sibel Taşçıoğlu’nun yeni projesi belli oldu. Taşçıoğlu, yeni sezonda Show Tv’nin iddialı projesi Kızılcık Şerbeti‘nde izleyicisinin karşısına çıkacak. Taşçıoğlu’nu yeni imajıyla görenler tanıyamadı.

KIZILCIK ŞERBETİ BU AKŞAM BAŞLIYOR

SHOW TV’de ekrana gelecek olan başrollerinde; Barış Kılıç, Evrim Alasya, Settar Tanrıöğen, Sıla Türkoğlu, Sibel Taşçıoğlu, Doğukan Güngör ve Müjde Uzman’ın yer aldığı merakla beklenen dizi Kızılcık Şerbeti yarın akşam ilk bölümüyle ekrana gelecek. Taşçıoğlu, dizide canlandırdığı Pembe karakteriyle dikkatleri üzerine çekecek.

Seyircinin heyecanla beklediği dizi bu akşam ekranlarda yerini alıyor.

Senaryosunu Melis Civelek’in, yönetmenliğini Ketche’nin üstlendiği dizide başarılı oyuncu Sibel Taşçıoğlu, canlandırdığı Pembe karakteri ile Fatih karakterinin annesi Pembe olarak izleyicisinin karşısına geçecek.

Hayatı eşi Abdullah (Settar Tanrıöğen) ve çocuklarından ibaret olan Pembe, güler yüzlü, titiz, fedakar yapısıyla beğeni toplayacak bir karakter.Doğukan Güngör’ün canlandırdığı Fatih karakteri ise, üniversitede tanıştığı Doğa ile evlenecek. Sonrasında ise seküler bir aile yapısına sahip olan Doğa ile, muhafazakar bir aileden gelen Fatih’in birlikteliği, iki aileyi de birbirine yakınlaştıracak.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir