Seyirci şok oldu! Kızılcık Şerbeti dizisi final mi yapacak?

Yeni dizi sezonunda hızlı ve dikkat çeken bir çıkış yakalayan Kızılcık Şerbeti dizisinde yayınlanan son bölümlerde depremler peş peşe geldi. Kızılcık Şerbeti dizisinde yaşanan olayların ardından dizinin hayranları ‘Final kararı alsaydınız bu az kalır’ yorumları yapması dikkatlerden kaçmadı.

featured

Sıla Türkoğlu, Doğukan Güngör, Evrim Alasya, Settar Tanrıöğen, Sibel Taşçıoğlu, Barış Kılıç ve Müjde Uzman gibi başarılı isimlerin başrol oynadığı Kızılcık Şerbeti yeni bölüm izlenecek gibi değil.

Olay sahnelerin, olay sözlerin ve tepki çeken aldatma sahnelerinin ön plana çıktığı Kızılcık Şerbeti son bölüm izleyenlerin yine büyük tepkisini çekti.

KIVILCIM VE ÖMER SAHNESİ HERKESİ ŞOK ETTİ

Kızılcık Şerbeti Doğa ve Fatih arasında yaşanan ayrılık iki aileyi yine karşı karşıya getirirken ortalık fena halde karıştı.

Kızılcık Şerbeti son bölümde Kıvılcım ve Ömer sahnesi herkesi şoka uğratırken Ömer’in oğlu Mete’nin aslında amcası olduğu gerçeği herkesin ağzını açık bıraktı.

Ömer ve Leman arasındaki evliliğin sadece kağıt üzerinde olduğu ve Leman’ın Ömer’in ölen ikiz kardeşinin eşi olduğunun ortaya çıkmasıyla tüm dengeler alt üst oldu.

DOĞA ANNESİNİN YANINA DÖNDÜ

Doğa’nın, Fatih’i terk ederek annesinin yanına dönmesi her iki ailede de büyük çalkantılara neden olacaktır.

Pembe ve Abdullah bu terk edişi önceleri geçici olarak düşünüp çok dert etmeseler de zaman geçip bir barışma olmayınca duruma el atmak gereği duyarlar. Onların çabaları da etkili olmayacaktır. Doğa üzgün ama kararlıdır.

Kızılcık Şerbeti dizisinde yaşanan bu büyük olayların ardından dizinin hayranları ‘Final kararı alsaydınız bu az kalır’ yorumları yapması dikkatlerden kaçmadı.

İZLEYİCİLERDEN TEPKİ GELDİ

Bazı sosyal medya kullanıcıları, “Artık Kızılcık Şerbeti izlemiyorum. Bu saçmalıklar durana kadar gündemimde değilsiniz.”

Kızılcık Şerbeti dizisinin yeni bölümlerinde olduğu gibi bu bölümde de tepkilerin ardı arkası kesilmek bilmedi.

Final sahneleri gibi sözlerin ortaya çıkması gerçeklerin bu kadar kısa sürede ortaya çıkması Kızılcık Şerbeti dizisinin izleyenlerin keyfini kaçırmış gibi duruyor.

Kızılcık Şerbeti 15. Bölüm Cuma akşamı Saat 20.00’da Show TV’de izleyicinin karşısında olacak.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir