Kızıl Goncalar bu akşam var mı? Kızıl Goncalar yeni bölüm neden yok, ne zaman yayınlanacak?

Kızıl Goncalar dizisi bir kez daha FOX TV yayın akışından çıkarıldı. Dizinin meraklıları ise Kızıl Goncalar 3. bölüm ne zaman yayınlanacak sorusuna yanıt aramaya başladı. Peki, Kızıl Goncalar dizisi neden yayından kaldırıldı?

featured

FOX TV ekranlarında Pazartesi akşamları yayınlanan Kızıl Goncalar dizisinden üzen haber geldi. 15 Ocak akşamında Kızıl Goncalar’ın yayın akışından çıkarıldığı ve yerine belgesel ekranlara geleceği belirtildi.

Başrollerinde Özcan Deniz ile Özgü Namal‘ın oynadığı Kızıl Goncalar dizisi daha öncesinde 25 Aralık tarihinden sonra 1 Ocak ve 8 Ocak tarihlerinde de yayınlanmamıştı.

KIZIL GONCALAR 3. BÖLÜM NE ZAMAN?

Kızıl Goncalar dizisinin 3. bölümü 15 Ocak akşamında FOX TV yayın akışından çıkarıldı. Fenomen dizisi Kızıl Goncalar 3. bölüm ile 22 Ocak akşamında FOX TV ekranlarında yayınlanacak.

KIZIL GONCALAR NEDEN YAYINLANMADI?

Kızıl Goncalar’ın yeni bölümü RTÜK tarafından verilen 2 haftalık yayın durdurma kararı sonrasında yayınlanmıyor. Son olarak 25 Aralık akşamında son bölümü yayınlanan Kızıl Goncalar dizisi 3. yeni bölümü ile 22 Ocak akşamında FOX TV ekranlarında olacak.

Levent ile Meryem‘in tanışması birbirine zıt iki dünyanın çarpışmasına neden olurken kardeş olduklarını bilmeyen iki kız için dünyalar oldukça farklıdır. Meryem ve İdris Efendi arasında börekçide yaşanan gerilim, Sadi Hüdayi ve Hasna’nın hiç beklemediği gelişmelere sebebiyet verir.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir