Kıvanç Tatlıtuğ ve Serenay Sarıkaya’nın başrolünü paylaştığı ‘Aile’ dizisinin setinden ilk fotoğraf geldi

Başrollerinde Kıvanç Tatlıtuğ ve Serenay Sarıkaya'nın yer aldığı Aile dizisi şimdiden iddialı yapımlar arasında yer alıyor. Oyuncu kadrosundaki değişiklikler nedeniyle sık sık gündeme gelen dizi, yakın zamanda izleyicilerle buluşacak. Dizinin çekimleri ise başladı.

featured

Kıvanç Tatlıtuğ ve Serenay Sarıkaya’yı ilk kez bir araya getiren Aile dizisinin çekimleri başladı. İki başarılı oyuncuyu ilk defa bir araya getiren dizinin yönetmen koltuğunda Ahmet Katıksız otururken senaristliğinde ise Hakan Bonomo bulunuyor.

İki ünlü yıldızı buluşturan projenin başlayan çekimlerinde de ilk görüntüler basına sızdı.

DİZİNİN KADROSUNDA BAŞARILI İSİMLER VAR

Dizinin kadrosunda ise Nejat İşler, Nur Sürer, Canan Erdüger, Emel Göksu, Levent Ülgen gibi pek çok başarılı oyuncu yer alıyor

Çalışmalarına hızlı bir şekilde devam eden dizi ise geçtiğimiz günlerde sete çıktı. İzmir’de çekimleri yapılan diziden ilk görüntüler geldi.

DİZER ÇEKİMLERDE

Dizinin çekimleri başlar başlamaz Başak Dizer ile ilgili çarpıcı bir iddia ortaya atıldı. Dizer, Serenay Sarıkaya ile başrol oynayan eşiyle birlikte çocuğunu da alıp Alaçatı’ya gitti. Dizer’in eşi Kıvanç Tatlıtuğ’u orada da yalnız bırakmadığı öğrenildi.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir