Tatlıtuğ ailesinin Kurt Efe’si dünyaya geldi! İşte ilk paylaşım…

6 yıl önce birlikteliklerini nikah masasına taşıyan modacı Başak Dizer ile yakışıklı oyuncu Kıvanç Tatlıtuğ’un bebekleri Kurt Efe dünyaya geldi. Kıvanç Tatlıtuğ, Twitter’dan yaptığı paylaşımla, ‘’Kurt Efe’mizi sağlıkla kucağımıza aldık çok şükür.’’ ifadelerini kullandı.

featured

Kıvanç Tatlıtuğ ile Başak Dizer çifti oğulları Kurt Efe’yi kucaklarına aldı. Son olarak hamilelik pozları ile sosyal medyada boy gösteren Başak Dizer’in doğum yaptığı öğrenildi. Oğlu Kurt Efe’nin doğuma giren Kıvanç Tatlıtuğ, gözyaşlarını tutamadığı söylendi.

Yakışıklı oyuncu Kıvanç Tatlıtuğ ile modacı eşi Başak Dizer, 6 yıl önce birlikteliklerini nikah masasına taşımıştı. Ünlü çiftten geçtiğimiz aylarda bebek müjdesi gelmişti.

Tatlıtuğ ailesinin bir erkek bebek beklediği öğrenilmişti. Kıvanç Tatlıtuğ ile Başak Dizer çifti oğulları Kurt Efe’yi kucaklarına aldı.

Müjdeli haberi sosyal medya hesabından duyuran Kıvanç Tatlıtuğ ise, “Kurt Efe’mizi sağlıkla kucağımıza aldık çok şükür. Mutluluğumuz tarifsiz. İsteyen herkese nasip olsun. Başak ve ben tüm güzel dileklerinize çok teşekkür ediyoruz. İyi ki varsınız…” ifadelerini kullandı.

Kıvanç Tatlıtuğ-Başak Dizer çiftinin çocuklarının ismi geçtiğimiz günlerde belli olmuştu. İkilinin, oğullarına ‘Kurt Efe’ adını verdi..

Nisan ayının son haftasında beklenen Kurt Efe bebek erken gelerek herkese sürpriz yaptı.

“KIVANÇ’LA ORTAK KARAR VERDİK”

Tatlıtuğ çiftinin, oğulları için Kurt Efe adına karar vermesi çok konuşulmuştu. Doğacak çocuklarına neden iki isim koydukları sorulan Başak Dizer, “Bu konuda Kıvanç’la ortak karar verdik” açıklamasını yapmıştı.

2014’te ‘Kurt Seyit ve Şura’ dizisinde ‘Kurt Seyit’ karakterine hayat veren Tatlıtuğ’un, başrolü Farah Zeynep Abdullah ile paylaştığı projeden esinlendiği ileri sürülüyor.

 

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir