Kıvanç Talu ve Beril Talu’dan şok ifade: “Suç bize para verenlerde”

Fenomen çift Kıvanç Talu ve eşi Beril Talu'nun yaklaşık 150 milyonluk vurgun yapıp yurt dışına kaçtığı iddia edilmişti. Kıvanç Talu ve eşi Beril Talu, Gürcistan'dan ülkeye giriş yaptıkları sırada gözaltına aldı. Fenomen çift dolandırıcılık iddialarını yalanladı. İfadeleri ise ağızları açık bıraktı

featured

Ponzi sistemiyle yakın çevrelerinin paralarını aldığı iddia edilen sosyal medya fenomeni Kıvanç Talu ve eşi Beril Talu ile ilgili yeni gelişme yaşandı. Çiftin arkadaşlarını, kuaförlerini, manikürcülerini, şoförlerini bile ‘reklam işi’ adı altında dolandırdıkları öne sürülmüştü.

Benzer Haberler
kıvanç talu beril talu
Dolandırıcı fenomen Kıvanç Talu ve eşi Beril Talu yakalandı

Komedyen ve oyuncu Kıvanç Talu ile reklamcılık sektöründe tanınan eşi Beril Talu’nun, yakın çevrelerini dolandırıp yurt dışına kaçtıkları iddia ediliyordu.

Şikayetler üzerine Asayiş Şube Müdürlüğü Dolandırıcılık Büro Amirliği ekipleri harekete geçti.,

Yapılan çalışmalar sonucu yurt dışına kaçtığı iddia edilen Kıvanç Talu ve eşi Beril Talu bugün Gürcistan’dan dönüp Sabiha Gökçen Havalimanı’na geldiklerinde gözaltına alındılar.

“BİZ KİMSEYİ DOLANDIRMADIK” DEDİLER

Dolandırıcılık Büro Amirliği ekiplerince yakalanan şüpheli karı koca suçlamaları kabul etmedi.

İkilinin ifadelerinde, “Biz onlardan borç para aldık. Asıl onlar tefecilik yaptılar. Asıl suçlu onlar” dedikleri öğrenildi.

Emniyet işlemlerinin bitmesinden sonra şüpheli çift, İstanbul Anadolu Adliyesine getirildi.

Kıvanç ve Beril Talu‘nun savcılıktaki ifade işlemlerine de başlandı.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir