Kısmetse Olur Melis Buse Betkayan’ın evli sevgilisiyle pozlarına tepki yağdı

Kısmetse Olur isimli programla tanınan Melis Buse Betkayan'ın, evli sevgilisi ile çekildiği pozları sosyal medyayı salladı. Fenomen yarışmacıya takipçilerinden pek çok eleştiri yağdı.

featured

Kanal D ekranlarında yayınlanan ve bir dönem çokça izlenen evlilik programı Kısmetse Olur‘un fenomen yarışmacıları yıllar sonra dahi konuşulmaya devam ediyor.

İlgiyle izlenen yarışmada yer alan isimlerden olan ve sivri diliyle dikkat çeken Melis Buse Betkayan, son günlerde değişimiyle gündeme gelmişti.

KISMETSE OLUR’UN MELİS’İ EVLİ SEVGİLİSİYLE POZLARINI PAYLAŞTI

Ani çıkışlarıyla tanınan ve yarıştığı dönemin ardından programın kurgu olduğu itiraf eden Melis Buse Betkayan‘ın estetik sonrası hali çokça konuşulmuştu. Yarışmanın ardından zaman içerisinde yüzünün büyük ölçüde değiştiği görülen fenomen isim, Instagram paylaşımlarıyla sık sık dikkat çekmeyi sürdürüyor.

melis buse betkayan instagram

992 yılında dünyaya gelen ve aslen Sivaslı olduğu bilinen Melis Buse Betkayan, daha önce ünlü oyuncu Demet Özdemir’e göndermeli bir paylaşımda bulunmuş ve “Can Yaman ile sevgili olup Oğuzhan Koç ile evlenen Demet Özdemir gibi hissediyorum.” ifadesini kullanmıştı.

Benzer Haberler
Kısmetse Olur Rotinda
Kısmetse Olur Rotinda kimdir? Kısmetse Olur Rotinda nereli?
kismetse-olur-aybuke-tolga
Kısmetse Olur Aybüke ve Tolga yeni bölüme neden gelmedi? Aybüke ve Tolga diskalifiye mi edildi?
kismetse olur sedat tolga kavga
Kısmetse Olur Sedat ve Tolga arasında yumruklu kavga

 

‘SENİ ELİT BİLİRDİM, YANILMIŞIM’

Betkayan, bu kez evli olduğu bilinen sevgilisi Reşit Bozdağ ile çekildiği fotoğrafları “Esmer yarim” notuyla Instagram hesabında paylaştı.

Takipçilerinden fenomen isme “Seni elit bilirdim yanılmışım”, “Okuduğum bölümle aramdaki uyum” gibi yorumlar geldi. Bir takipçi ise Betkayan’a “Okumuş kızsın sen…” yorumunda bulundu.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir