Kısmetse Olur yeni yarışmacı Çağrı kimdir? Çağrı Özer hayat hikayesi ve Instagram adresi…

12 Aralık tarihinden beri YouTube platformunda yayınlanan Kısmetse Olur: Aşkın Gücü yarışmasında 4 Ocak akşamı bir eleme yaşandı. Zeyd'in ve Merve'nin elendiği yarışmaya 5 Ocak günü yeni yarışmacı olarak Çağrı Özer geldi. İşte yeni damat adayı hakkında merak edilenler...

featured

İlk bölümü 2015 yılında Kanal D ekranlarında yayınlanan Kısmetse Olur programı, yepyeni sezonuyla Youtube’da izleyicisiyle buluşuyor.

5 yıl aradan sonra 12 Aralık Pazartesi günü Kısmetse Olur Aşkın Gücü adıyla ilk bölümü yayınlandı. Yayınlandığı andan itibaren büyük bir ilgi gören programın sunuculuğunu Öykü Serter üstleniyor.

Haftanın 6 günü yayınlanan Kısmetse Olur Aşkın Gücü’nde 9 gelin adayı ve 9 damat adayı aynı evin içerisinde toplamda 5 saat vakit geçiriyor.

MERVE VE ZEYD ELENDİ

Kısmetse Olur Aşkın Gücü programında dün akşam eleme heyecanı yaşandı. Haftanın popüler gelin ve damat adayı ise Yeliz ve Erhan oldu.

Programda Yeliz ve Erhan’ın aldığı oyların eşit olması sebebiyle iki yarışmacı da evini koruyamadı. Potaya giren Merve ve Zeyd birlikte yarışmaya veda etti.

Kısmetse Olur Çağrı kim

YENİ DAMAT ADAYI

Elenen yarışmacıların ardından yeni gelin ve damat adayı dahil oldu. Zeyd’in yerine gelen Çağrı Özer gelin adayları tarafından çok beğenildi. Yayınlanan fragmanın ardından yeni damat adayının hayatı merak konusu oldu. Peki Çağrı Özer kimdir? İşte merak edilenler…

Kısmetse Olur Çağrı instagram

 

ÇAĞRI ÖZER KİMDİR

Kısmetse Olur Aşkın Gücü programında yeni dahil olan damat adayı Çağrı Özer oldu. Çağrı, ilk anda gelin adaylarının yüzlerini güldürdü. Özellikle Yeliz ile yakınlaşması gözlerden kaçmadı.

Instagramda cagriozerr_ kullanıcı adıyla paylaşımlar yapan Çağrı Özer’in toplamda 33 bin takipçisi bulunuyor. Ayrıca oyuncu ve model olması dikkat çekti.

 

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir