Bu da Acun’a ders olsun: Türk halkı ‘azgın muhalif’ sevmiyor! Reytingi düşen Kırmızı Oda final yaptı…

Geçen yılın reyting rekortmeni Kırmızı Oda, yeni sezonda beklenen reytingleri veremeyince yayından kaldırıldı. Dizinin reytinglerinde yaşanan büyük düşüşün yeni sezonda kadroya eklenen oyuncuların halk tarafından beğenilmemesi en büyük etken...

featured

Psikiyatr Gülseren Budayıcıoğlu’nun 2004 yılında yayınlanan Madalyonun içi: Bir Psikiyatrin Not Defteri  adlı kitabından uyarlanan Kırmızı Oda dizisi, TV8’de 4 Eylül 2020 tarihinde yayın hayatına başladı.

Başrolünde Binnur Kaya’nın olduğu Kırmızı Oda, gerçek hikayeleri ekranlara taşıyan orijinal bir yapım olması nedeniyle geniş bir izleyici kitlesine ulaşmıştı. Ancak Kırmızı Oda’nın yeni sezonu, diğer diziler karşısında hedeflenen reyting sonuçlarına ulaşamadı.

ACUN’UN GÖKHAN ÖZOĞUZ İNADI

Şarkıcılığından çok AK Parti muhalifi tweetleriyle gündeme gelen Gökhan Özoğuz’un olmayan oyunculuk yeteneği, zaman zaman dizi hayranlarının tepkisini çekmişti. Kadrodan çıkarılması için Acun Ilıcalı’ya baskı yapan senarist grubu, Ilıcalı’nın ısrarı üzerine Özoğuz sahnelerini artırmak zorunda kalmıştı.

Toplumda AK Parti muhalifliği ile tanınan Özoğuz’un hem oyunculukta yeteneksiz olması hem de AK Parti’ye oy veren seçmeni aşağılaması, dizinin iyi giden reytinglerini dibe vurdurdu.

Acun Ilıcalı’nın ‘Gökhan Özoğuz’ ısrarı Kırmızı Oda’yı dibe vurdurdu! Başarılı dizi ‘yeteneksiz muhalif’ yüzünden final yapacak…

 

GÜLSEREN BUDAYICIOĞLU’NDAN VEDA

Final bölümünde Gülseren Budayıcıoğlu yer aldı. Budayıcıoğlu ”Bölümler boyu sizleri üzdük, hüzünlendirdik hatta ağlattık. Hiç olmazsa bu hikayelerin sonunu mutlu bitirelim istedik. Gönüllerinize az da olsa dokunabildiysek ne mutlu bize” sözleriyle veda etti.

https://twitter.com/kirmiziodadizi/status/1494615440055803943?s=20&t=8ocMOmQsJU0u20tIqTeLnA

BİNNUR KAYA’DAN VEDA PAYLAŞIMI

Kırmızı Oda’nın final haberini dizinin Doktor Hanım’ı Binnur Kaya sosyal medya hesabından duyurdu. Kırmızı Oda’ya veda paylaşımı yapan Kaya, “Şifa niyetine çıktığımız yolculuğu 61. Bölümün sonunda bu cuma noktalıyoruz. Bu süre içinde sizlerle birlikte olmak; acılarımızı, anılarımızı paylaşmak harikaydı. Bu yolculuğu bizimle paylaştığınız için çok teşekkür ederim. Yeni yolculuklarda buluşmak dileğiyle…” ifadelerini kullandı.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir