Kırmızı bültenle aranan seks patroniçesi Madame Claude lakaplı Nilufar Mirxanova Çanakkale’de yakalandı

Dünyanın birçok ülkesine seks işçisi sağladığı ve kadınları fuhuşa sürüklediği iddiasıyla Interpol tarafından kırmızı bültenle aranan ‘Madame Claude’ lakaplı Nilufar Mirxanova, Çanakkale’de yakalandı.

featured

Kadınları fuhuşa sürükleyen ve seks patroniçesi olarak tanınan  ‘Madame Claude’ lakaplı Nilufar Mirxanova Türkiye’de yakalandı. Mirxanova’nın bir süredir Çanakkale’de yaşadığı belirlendi. İfadesi alınan Nilufar Mirxanova Özbekistan’a gönderildi.

MADAMA CLAUDE KİMDİR?

Sosyeteye, politikacılara ve üst düzey bürokratlara seksle birlikte deneyim de satan Madame Claude, asıl adı Fernande Grudet olan kadın Matild Manukyan’dan farklı olarak esrarengiz birisi.

Netflix’te de hayatını anlatan bir film yapılan Grudet, biyografisini yazdırmış olsa da, bu biyografinin doğru olmadığı ortaya çıkmış.

2. Dünya Savaşı sırasında Nazi Almanyası’nın Fransa’yı işgal ettiği dönemde 20’sinde genç bir kadınken Fransız direnişine katılmış. Savaş sonrası dönemde Paris’te yaşama tutunmak için pek çok iş dener, bunlardan biri de fahişelik. 1950’lerde etrafında kızlar biriktirip aracılık yapmaya başlar. 1960’lara geldiğinde artık kurumsallaşmaya başlar ve Madame Claude adıyla anılır.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir