Ülkeyi yönetmeye talip olan Ali Babacan, dolandırıcıların ağına düştü!

Akşam saatlerinde sosyal medyaya düşen "kiramıza yardım eder misiniz" videosundaki yaşlı çiftin dolandırıcı oldukları ortaya çıktı. Dolandırıcıların videosunu paylaşanlar arasında DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan da vardı.

featured

İstanbul Kadıköy’de yaşlı bir çiftin “Kiramıza yardım eder misiniz? Çok zor durumdayız” dediği görüntüler sosyal medyada hızla yayıldı. Düzensiz göçmenlerle ilgili yalan haberler ve videolar paylaşan aynı hesap, geçtiğimiz hafta da Afgan insan kaçakçılarının reklam filmini gerçek görüntüler diye servis etmişti.

DOLANDIRICILIK ÇETESİ ÇIKTILAR

Videodaki yaşlı çiftin İstanbul’un pek çok ilçesinde aynı yöntemle vatandaşlardan para topladığı ve profesyonel bir dolandırıcılık çetesi oldukları kısa sürede anlaşıldı.

Dolandırıcılara para kaptıran ya da onları sokaklarında gören pek çok vatandaş, Kadıköylüleri para kaptırmamaları konusunda uyardı.

Kadıköy’de “Kiramıza yardım eder misiniz” diye ağlayan ‘amca’ dolandırıcı çıktı! İşte çetenin marifetleri…

ALİ BABACAN’I DA KANDIRDILAR

Yaşlı dolandırıcı çiftin videosunu paylaşan pek çok kişi yaptıkları paylaşımı sildi. Ancak Türkiye’yi yönetmeye talip olduğunu söyleyen DEVA Partisi lideri Ali Babacan, dolandırıcı çiftin videosunu hala silmedi.

Sosyal medyada pek çok kişi Ali Babacan’ın paylaşımına “İki yaşlı dolandırıcının tuzağına düşen adam Türkiye’yi nasıl yönetecek?” yorumunu yaptılar.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir