Kılıçdaroğlu’nun sağ kolu Ünal Çeviköz’den skandal vaat: “Askeri operasyonları durduracağız”

Kemal Kılıçdaroğlu'nun dış politika danışmanı olan CHP İstanbul Milletvekili Ünal Çeviköz, Alman basınına verdiği röportajda skandal vaatlerde bulundu. Çeviköz, Türk askerinin operasyonlarını durduracaklarını ifade etti.

featured

Türkiye 14 Mayıs’ta tarihinin belki de en önemli seçimini yaşayacak.

Milyonların gözü kulağı bu seçimdeyken, muhalefet cephesinden ve destekçilerinden skandal açıklamalar gelmeye devam ediyor.

İçişleri bakanı Süleyman Soylu, geçtiğimiz günlerde katıldığı canlı yayında, CHP içindeki ABD ajanının Ünal Çeviköz olduğunu belirterek, ABD’ye rapor verdiğini söylemişti.

KILIÇDAROĞLU’NUN SAĞ KOLUNDAN SKANDAL VAAT

CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu’nun dış politika danışmanı olan İstanbul Milletvekili Ünal Çeviköz tepki çeken açıklamalarını Alman basınına yaptı.

“OPERASYONLARI DURDURACAĞIZ”

Muhalefetin seçimi kazanması halinde izleyecekleri yol haritasını anlatan Çeviköz, destekçileri Kandil ve HDP’nin sevineceği ifadeler kullandı.

Türkiye’nin askeri operasyonlarını durduracaklarını belirten Çeviköz, terör saldırılarını önlemek üzere Suriye’de bulunan Türk askerinin varlığına son vereceklerini belirtti.

“KIBRIS VE SURİYE’NİN İÇİŞLERİNE MÜDAHALE EDİLMEYECEK”

Öte yandan, Kılıçdaroğlu yönetimindeki bir Türkiye’nin Batı ile yakınlaşacağını da öne sürerek, Kıbrıs adası ve Suriye politikalarında değişiklik sinyali verdi.

Çeviköz, Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’nin içişlerine müdahale etmeyeceklerini söyledi.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir