Kılıçdaroğlu’nun ‘çiftçiye bedava traktör’ yalanını Özgür Özel ifşa etti

CHP Grup Başkanvekili Özgür Özel, katıldığı bir televizyon programında CHP’nin ve Kemal Kılıçdaroğlu’nun yalanını ifşa etti. Özel, 2019’da söyledikleri, ‘’CHP’den her çiftçiye bedava traktör’’ vaadinin yalan olduğunu itiraf etti.

featured

CHP Grup Başkanvekili Özgür Özel‘e dün akşam katıldığı canlı yayında, üç yıl önce sosyal medyadan paylaştıkları “İnanamayacaksınız ama CHP’den her çiftçiye bedava traktör” vaadi soruldu. Özel, bunun vatandaşların CHP’li bir belediye seçmeleri için yaptıkları reklamın bir parçası olduğunu belirterek, bir nevi yalan söylediklerini itiraf etti…

HER ÇİFTÇİYE BEDAVA TRAKTÖR VERİLDİ Mİ?

Özel’e 25 Mart 2019’da Twitter hesabından yaptığı “İnanamayacaksınız ama Chp’den her çiftçiye bedava traktör…” şeklindeki paylaşımı soruldu. Soruyu gülümseyerek karşılayan CHP Grup Başkanvekili, konuyla ilgili dikkat çeken bir açıklama yaptı.

“ÇARPICI OLSUN DİYE YAZDIK”

“Nerede traktörler?” sorusuna cevap veren Özgür Özel, “O zaman bizim kampanya ekibi beni arayıp ‘Çok güzel bir klibimiz var. CHP’lilerin verdiği desteği anlatabilmek için sizin hesabınızdan paylaşırsak iyi olur’ dediler.

Ben de o zaman Aydın, Afyon, Denizli taraflarında sürekli geziyorum. Videoyu paylaştık, o video artık yok. Orada ‘CHP’li belediyenin olduğu yerde çiftçiyseniz tohum, gübre desteği verilecek diyor. CHP’li Aydın belediyesindeki çiftçi mutlu. o yüzden CHP’li belediye seçerseniz beş yılın sonunda bir traktör alacak birikiminiz olur’ diye bir şey geçiyor. Biz de çarpıcı olsun diye ‘İnanamayacaksınız ama CHP’den her çiftçiye bedava traktör…’ yazdık” ifadelerini kullandı.

Özgür Özel’in yıllar sonra itiraf ettiği o yalanın videosu;

Her şey oluyor, rezil olmuyor! CHP’li Özgür Özel, Halk TV canlı yayınında yine çuvalladı…

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir