Kılıçdaroğlu’nun bürokratlara yönelik ‘sivil itaatsizlik’ çağrısına İçişleri Bakanı Soylu’dan sert cevap: “Sarhoş narası…”

featured

Twitter hesabından yayınladığı video ile bürokratlara çağrıda bulunan Kılıçdaroğlu video mesajında “Kamil akla gelmeniz için Kılıçdaroğlu abinizin, amcanızın bu size son çağrısıdır. 18 Ekim Pazartesi itibarıyla bu düzenin illegal isteklerine verdiğiniz tüm desteğin sorumluluğu size de ait olmaya başlayacaktır. ‘Emir almıştım’ diyerek bu kirli işlerden sıyrılamazsınız. Size kanun dışı her ne yaptırılıyorsa, Pazartesi itibarıyla durun. Bu illegal, paralel sistemlerden elinizi, eteğinizi çekin” ifadelerini kullanmıştı.

Kemal Kılıçdaroğlu’ndan memurlara ‘durun’ çağrısı: “Siz Erdoğan ailesinin değil bu devletin şerefli memurlarısınız”

“ÇOK KORKTUK”

CHP liderinin bu çağrısına AK Parti peş peşe tepkiler yükseldi. Bu tepkilerden en serti de İçişleri Bakanı Soylu’dan geldi. Soylu, sosyal medyadan paylaştığı mesajında, “Beceriksizliğini ve yetersizliğini sarhoş narasıyla kapatmaya çalışan Kılıçdaroğlu, “Heyyt!” demiş. Çok korktuk(!) Hesabı yol arkadaşların PKK’nın siyasi taşeronuna mı yoksa FETÖ’ye mi sordurursun. Milletimiz senin “NE” olduğunu, çok iyi biliyor Kılıçdaroğlu…” tepkisini gösterdi.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir