Kılıçdaroğlu üç maymun oynadı, terörist elebaşı Karayılan CHP’ye desteğini yineledi

İkinci tur seçimleri için "milliyetçilik" libasına soyunan Kılıçdaroğlu'nun oyunu yine tutmadı. Kılıçdaroğlu'na daha önce birçok kez desteklerini açıklayan PKK elebaşı Karayılan bir kez daha desteğini açıkladı. Kılıçdaroğlu'nun "milliyetçilik" tiyatrosu da bir kez daha suya düşmüş oldu.

featured

Türkiye 14 Mayıs’ta seçimini yaptı. Cumhur İttifakı Meclis’te ezici bir üstünlük sağlarken Cumhurbaşkanlığı seçimi de 2. tura kaldı. Seçim hezimeti yaşayan Millet İttifakı ve Kemal Kılıçdaroğlu ikinci tur için “milliyetçilik” tiyatrosuna başladı. Ancak HDP ve PKK‘nın desteğini saklayamayan Kemal Kılıçdaroğlu bir kez daha üç maymunu oynamaya devam etti.

PKK ELEBAŞI BİR KEZ DAHA KILIÇDAROĞLU’NA DESTEĞİNİ YİNELEDİ

Bunlar olurken terör örgütü PKK Kemal Kılıçdaroğlu’nun kendilerine ve siyasi uzantılarına olan vaatlerinden vazgeçmedikleri Kemal Kılıçdaroğlu’nu desteklemeye devam edeceklerini en üst düzey teröristlerin ağzından bir kez daha yineledi. Bu kez teröristbaşı Murat Karayılan’ın mikrofon başına geçtiği açıklamada dil biraz farklı olsa da hedef aynıydı. Terörist Karayılan 2 adaylı seçimde bu kez oy verilmesini istedikleri Kemal Kılıçdaroğlu’nu anmak yerine oy verilmesini istemedikleri ve kendilerine dünyayı dar ettiğini söyledikleri Erdoğan’a dikkat çekti. “Gitmesi için ne gerekirse yapın” çağrısında bulundu.

“HALKIMIZA DİZ ÇÖKTÜRMEK İSTEMEKTEDİRLER”

İşte eli kanlı örgütün elebaşı Karayılan’ın Kılıçdaroğlu’na destek verdiği ve HDP’lilerden de destek istediği o açıklamalardan öne çıkanlar:

“Bilindiği gibi bu 8 yıldır AKP-MHP-Ergenekon ittifakı, ‘Çöktürme Planı’ temelinde Hareketimize, halkımıza, halkımızın kimliği ve kazanımlarına dönük bir saldırı yürütmektedir. Bu saldırılarla halkımıza diz çöktürmek istemektedirler. Diğer yandan; elbette çalışmalarda eksiklikler yaşanmış olabilir. Yani çalışma tarzında, planlamada, yine adayların tespitinde eksiklik yaşanmış olabilir, yaşanmıştır. Öyle görülüyor ki herkes konuyu anlamış ve sorumlu yaklaşım içindedir. Eksikler üzerinde durulmaktadır. “

“AK PARTİ VE MHP’Yİ ENGELLEYİN”

“Halkımız şimdi çok daha fazla iradesini ortaya koymalı ve çok daha fazla duruşuyla AKP-MHP faşizmine geçit vermemeli, faşizmin sonuç almasının önüne geçmeli. Bu konuda halkımızın bu sonuç temelinde bundan sonra da çok daha güçlü ve başarılı bir biçimde gerekli cevabı vereceğine inanıyorum. Şimdi AKP-MHP yetkilileri tüm Kuzey gerillasını tasfiye ederek bir tek Kuzey Kurdistan gerillasının (PKK’lı terörist) kalmamasını planladılar. Yine Özerk Yönetim’i ortadan kaldırarak Kürt halkının Rojava’da kazanımlarının kalmamasını planladılar.”

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir