Kılıçdaroğlu “değişim” isteklerine kapıyı kapattı! Koltuktan kalkmamakta ısrarcı

Seçim hezimeti sonrası "değişim" seslerine kulak tıkayarak yola devam edeceğini söyleyen CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'na bir kez daha açık bir şekilde "Siyaseti nereye kadar götüreceksiniz?" diye soruldu. Kılıçdaroğlu'ndan değişim beklentisi içine girecekleri üzecek bir cevap geldi.

featured

Seçim hezimeti sonrası CHP’de kaos sürüyor. Kemal Kılıçdaroğlu birçok kez seçimi kaybetmesine rağmen koltuktan kalkmak istemiyor öte yandan partililer ve CHP’li seçmen “değişim” sözlerinde ısrarcı.

“SİYASETİ NEREYE KADAR GÖTÜRECEKSİNİZ?”

CHP’de yaşanan gelişmeler dikkatle takip edilirken son olarak bir röportaj veren Kılıçdaroğlu; “Siyaseti nereye kadar götüreceksiniz?” sorusuna “Buna cevap vermek istemem” sözleriyle karşılık verdi.

“YEREL SEÇİMLERDE ÇOK İYİ BİR PERFORMANS YAKALAYACAĞIMIZA İNANIYORUM”

2024 yılında yapılacak yerel seçimlere ilişkin de konuşan Kılıçdaroğlu, Sözcü’den Saygı Öztürk’e şunları söyledi:

“Yerel seçimlerde çok iyi bir performans yakalayacağımıza inanıyorum. Pek çok çalışmayı belli bir noktaya getirdik. Aday belirlemelerimiz de iyi olacak. Çok iyi sonuçlar elde edeceğiz. Aday belirlemede şöyle bir yöntemimiz olacak: Tek bir gözlemle aday belirlenmeyecek. Anketler yapılacak, saha araştırması yapılacak. Bizim denetmenler gidecekler alana bakacaklar. ‘Kiminle kazanırız, kiminle kazanmayız’ diye özel çalışmalar yapılacak. Adaylar belirlenecek.”

İMAMOĞLU’NU YENİDEN ADAY YAPACAK MI?

Kılıçdaroğlu’nun bu açıklamasının ardından, seçim sonrası her fırsatta “değişim” mesajı veren ve CHP genel başkanlığına göz kırpan İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu’nu yeniden aday yapıp yapmayacağı merak konusu oldu.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir