Kerem Tunçeri A Milli Basketbol Takımı menajerliği görevinden istifa etti

featured

2016’da beri A Milli Takım Menajerliği görevini yürüten Kerem Tunçeri, istifa etti. Ay-Yıldızlılar son olarak, Kanada’da düzenlenen Olimpiyat Elemeleri’nde Yunanistan karşısında skandal bir yenilgi alarak okyanusu geçip derede boğulmuştu.

Türkiye Basketbol Federasyonu, Tunçeri’nin görevinden ayrıldığını açıkladı. TBF’den yapılan açıklamada, “2016 yılından bu yana üstlendiği A Erkek Milli Takım Menajerliği görevinden ayrılan Kerem Tunçeri’ye teşekkür eder, bundan sonraki yaşamında başarılar dileriz” dendi.

Milyonları sevince boğmuştu

Hidayet Türkoğlu, Mirsad Türkcan, İbrahim Kutluay, Mehmet Okur, Ömer Onan ve Hüseyin Beşok gibi yıldız isimlerin yer aldığı 78-79 jenerasyonunun önemli isimlerinde biri olan Kerem Tunçeri, 2010 Dünya Kupası yarı finalinde Sırbistan’a attığı son saniye turnikesiyle milyonları sevince boğmuştu.

2016’da basketbolu bıraktı

1979 doğumlu guard, Galatasaray altyapısından yetişip özellikle Anadolu Efes forması altında uzun yıllar başarıyla mücadele etmiş, pek çok gence ilham kaynağı olmuştu. Bir ara Real Madrid forması da giyen Tunçeri, 2016’da Acıbadem Üniversitesi formasıyla basketbolu bıraktı.

Kemal Tunçer’in kardeşi olan Kerem Tunçeri, A Milli Takım formasını 100’den fazla giydi. Aynı zamanda bir magazin figürü olan Tunçeri, Hidayet Türkoğlu’nun TBF Başkanı olmasıyla milli takım menajerliği görevini üstlenmişti.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir