Kerem Kamışlı’nın Marcus Aral korkusu! Özel koruma tuttu

featured

Kerem Kamışlı, geçtiğimiz günlerde manken Şevval Şahin ile yemeğe çıkmış, ancak mekanı basan Şevval Şahin’in eski sevgilisi Marcus Aral tarafından sandalye ile birlikte denize atılmıştı.

Marcus Aral, Şevval Şahin’in yeni sevgilisi Kerem Kamışlı’yı denize attı! Şok görüntüler…

Marcus Aral’ın tarafından denize atılmasıyla hayatını şokunu yaşayan Kerem Kamışlı’nın Marcus Aral’ı tehdit ettiği ortaya çıktı.

Marcus Aral denize atma olayının perde arkasını anlattı: “Seni ülkeye sokup çıkarmam dedi, ben de denize soktum çıkardım”

Her adımında takipte

Şahin’le kaçamağı yüzünden Boğaz’ın serin sularına atılan Kerem Kamışlı ise önceki gün Bebek’te ortaya çıktı.

Her daim yanında şoförü bulunan Kamışlı’nın yaşadığı olay sonrası özel koruma tuttuğu görüldü. Bir mekanda yemek yiyen iş adamına, çıkışta koruması ve şoförü eşlik etti.

Yaşanan olay sonrası Instagram hesabından paylaşımda bulunan Şevval Şahin, Marcus Aral’dan şikayetçi olduğunu belirtmişti.

Aşklarına devam ediyorlar

Magazin gündemini derinden sarsan olay sonrası Şevval Şahin ve Marcus Aral, aşklarına kaldıkları yerden devam kararı aldı.

Uzaklaştırma kararı aldırmasının ardından ikili yeniden bir araya geldi.

Yaşanan olayın yankıları henüz devam ederken, Şevval Şahin ile Yiğit Marcus Aral’ın barıştıkları ortaya çıktı. İkilinin bir mekanda eğlendiği görüntüler gündeme bomba gibi düştü.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir