Kerem Bürsin’in Sen Çal Kapımı dizisinden sonraki adresi Exxen mi olacak? Acun Ilıcalı’dan bomba teklif!

featured

Fox Tv’nin reyting rekorları kıran dizisi Sen Çal Kapımı’da Hande Erçel’in partneri Serkan Bolat karakterini canlandıran yakışıklı oyuncu Kerem Bürsin, finale adım adım yaklaşan dizisinin yanısıra diğer projelerini de şekillendirmeye başladı.

Hande Erçel olan uyumuyla diziyi dünya çapında bilinen bir marka haline getiren Bürsin, adeta yeni proje teklifleriyle boğuşuyor.

Hayranlarının çok merak ettiği Kerem Bürsin yeni sezonda hangi dizide rol alacak sorusu da merakla cevabını bekliyor.

Sen Çal Kapımı uzatmalara gitti

Sen Çal Kapımı dizisi yaz sezonu da devam etsin diye 11 bölümlük bir uzatmaya gitti.

11 bölümün ardından dizinin final yapılması bekleniyordu ancak dizide Aydan Bolat karakterini canlandıran Neslihan Yeldan, sosyal medyadan dizinin 2 bölüm daha uzatıldığını duyurdu.

Kerem Bürsin, dizinin finali için elinden geleni yapıyor olsa da gelen teklifleri de geri çevirmiyor.

Disney Plus’tan da teklif aldı

Son olarak Disney Plus’tan Netflix dizisi için teklif alan oyuncuya bir bomba teklif de televizyoncu Acun Ilıcalı’dan geldi.

Dijital platformu Exxen’e çok büyük yatırım yapan ve yeni sezon için birçok fenomen diziyle anlaşan Ilıcalı, son bomba olarak Kerem Bürsin’i platforma getirecek iddiaları sosyal medyada oldukça sık dile getiriliyor.

Hangi proje olduğu sır gibi saklanıyor

Kerem Bürsin’in daha önce dile getirdiği gibi özlem duyduğu ve ağır bir karakteri oynamak istediği bilinirken Ilıcalı’nın bu isteği dikkate alacağı öngörülüyor.

Yakışıklı oyuncunun Exxen platformunda hangi dizide oynayacağı ise sır gibi saklanıyor. Var olan dizilerin yanı sıra yeni başlayacak bir projede olması bekleniyor.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir