Kerem Bürsin hayranları şokta! Hande Erçel ünlü iş insanı milyoner Muratcan Akdoğan’la aşk mı yaşıyor?

featured

FOX ekranlarında yayınlanan Sen Çal Kapımı dizisinde ‘Eda’ karakterine hayat veren Hande Erçel ile ilgili ortaya çıkan bir haber magazin gündemini adeta karıştırdı.

Bilindiği üzere güzel oyuncu Hande Erçel’in adı Sen Çal Kapımı dizisinde birlikte rol aldığı oyuncu arkadaşı Kerem Bürsin ile aşk yaşadığı iddia edilmişti.

Hatta Sen Çal Kapımı dizisindeki öpüşme sahnesinin kamera arkası görüntüleri sosyal medyaya düşmüş Hande Erçel’in bu görüntüler nedeni ile sevgilisi Murat Dalkılıç’la ilişkisini bitirdiği iddia edilmişti.

Bu gelişmelerin ardından bir açıklama yapan yakışıklı oyuncu Kerem Bürsin, “Çok saçma. Bununla alakalı bir şey demem yanlış. Şundan eminim Murat da profesyonel bir sanatçı, dediğim gibi işimizi yapıyoruz. Meyve ile sebzeyi karıştırmamak gerek.” İfadelerini kullanmıştı.

‘İkinci Murat’ dönemi

Öpüşme görüntülerinin sosyal medyaya düşmesinin ardından bir açıklama da Hande Erçel’den gelmişti.

Hande Erçel açıklamasında, “Maalesef öyle bir şey oldu. İşimiz gereği yapmamız gereken birtakım şeyler var, birinin onu öyle çekmesi hiç profesyonel değil” demişti.

Şimdi gelelim magazin gündemine bomba gibi düşen o iddiaya…

Adı Sen Çal Kapımı dizisindeki rol arkadaşı Kerem Bürsin ile aşk dedikodularına karışan güzel oyuncu Hande Erçel hakkında bomba bir iddia ortaya atıldı.

İddiaya göre; oyuncu Hande Erçel’in bir aydır genç iş adamı Muratcan Akdoğan ile aşk yaşadığı ortaya çıktı.

Sosyal medya ayrıntısı dikkatlerden kaçmadı

Magazin kulislerinde ikilinin kapalı kapılar ardında ilişkilerini yaşadığı konuşulurken, birbirlerini Instagram’dan da takip ettikleri dikkatlerden kaçmadı.

Hande Erçel’in yeni ilişkisini duyan hayranları ise durumu ‘ikinci Murat dönemi’ şeklinde yorumladı.

Muratcan Akdoğan kimdir?

Hande Erçel ile adı anılan Murat Akdoğan cemiyet hayatında bilinen bir isim. 1985 doğumlu Muratcan Akdoğan’ın ablası Cansın Hacısoylu’da aynı zamanda Murat Dalkılıç’ın arkadaşı olduğunu biliniyor. Muratcan Akdoğan’ın yıllarca önce yarıştığı karting otomobil sporları junior kategorisinde şampiyonluğu var.

Akdoğan aynı zamanda Ethica, Esthetica Hastaneleri, Ethica Sigorta ve MYC İnşaat’ın bağlğı olduğu MYC Partners’ın yönetim kurulu başkanı olan Murat Akdoğan’ın oğlu.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir