Kendini bitiren ünlülerde bugün! Sürekli hayvan hakları duyarı kasan Didem Soydan, ‘ücretli sahiplendirme’ ilanıyla hayvan ticaretine çanak tuttu

featured

Instagram ve Twitter hesaplarında hayvan hakları yasasının çıkması için çağrı yapan ve hayvan sahiplendirme konularında duyarlılığıyla tanınan model Didem Soydan, Instagram hesabında paylaştığı sahiplendirme ilanıyla tepki çekti.

Soydan, önceki gün kendisine gönderilen bir köpek sahiplendirme ilanını paylaştı. İlanda “Bir arkadaşımızın sağlık tedavi masrafları için bu yavrular ücretli sahiplendirilecektir” ibaresi yer aldı.

Sosyal medyada büyük tepki

Soydan’ın böyle bir olaya aracılık etmesi sosyal medyada tepki çekti.

“Hayvan ticareti bu?? Sağlık sorunları cart curt ya en başta hayvanını kısırlaştırtmayıp doğurtan insan sömürücüdür gözümde. Didem soydanı aşırı severim bilirsiniz ama bunu sana konduramadım”, “Bu kadın tel tokasını satsa para çıkardı. Ama üretip hayvan satmaya yer aramış sanırım”, “Bir çok konuda duyar kasan abartılmış ünlülerin hayvan ticareti gibi bir soruna destek vermeleri… bunu arkadaşımızın tedavi masrafları diye meşrulaştırmaları… ama neyseki satmıyorlar “ücretli sahiplendiriyolar”.. ne tatlı” gibi yazılarla eleştiri yağmuruna tutuldu.

İşte Didem Soydan’ın paylaştığı o sahiplendirme ilanı:

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir