Kenan Karaman Beşiktaş’ta! 3 yıllık anlaşma imzalandı

featured

Süper Lig’de sezonu şampiyon tamamlayan ve Devler Ligi için iddialı bir kadro kurmayı hedefleyen Beşiktaş, ikinci transferini de tamamladı.

Salih Uçan’ı kadrosuna katan siyah-beyazlılar, A Milli Takım’ın vazgeçilmez isimlerinden biri olan Kenan Karaman’ın da transferini bitirdi.

3 yıllık anlaşma

TRT Spor’da yer alan habere göre; Beşiktaş, 27 yaşındaki futbolcuyla 3 yıllık anlaşma sağladı.

Geçen sezon Fortuna Düsseldorf formasıyla oynadığı 29 karşılaşmada 7 gol atıp 2 asist yapan tecrübeli futbolcu, A Milli Takım’da da 25 maçta 5 gol kaydetti.

Kenan Karaman kimdir?

Kenan Karaman 5 Mart 1994 tarihinde Almanya’nın Stuttgart şehrinde dünyaya geldi. 27 yaşındaki Kenan Karaman’ın ailesi aslen Giresun’un Espiye ilçesinden Almanya’ya çalışmak için göç etmiştir.

Forvette oynayan Kenan Karaman her iki ayağını da çok etkili bir şekilde kullanabiliyor. Futbol yorumcuları Kenan Karaman için merkezi santrfor nitelikleri taşıdığını söylüyor. Kenan Karaman’ın sağ ve sol ayak ve hava topları konusunda büyük bir kabiliyeti var. Ancak en etkili vuruşlarını sağ ayağıyla yapıyor. En önemli özelliği ise 1.88 cm’lik boyu. Boy avantajı nedeniyle etkili kafa vuruşları gerçekleştirebiliyor.

Kenan Karaman Almanya Bundesliga 2. Lig takımlarında Fortuna Düsseldorf forması giymektedir. Hoffenheim altyapısından yetişen Milli oyuncu 100 bin euro bedelle Hannover’e, Hannover’den 1.5 milyon euro karşılığında Fortuna Düsseldorf’a transfer olmuştu.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir