Kemal Özkiraz’dan MHP Genel başkan Yardımcısına şok sözler: “İzzet Ulvi Yönter bir pedofili sapık”

featured

Avrasya Araştırma Şirketi Başkanı Kemal Özkiraz, MHP Genel Başkan Yardımcısı İzzet Ulvi Yönter’ın kendisini arayarak tehditlerde bulunduğunu ve 1,5 yaşındaki kız çocuğuna yönelik ağza alınmayacak küfürler ettiğini söyledi.

Özkiraz, MHP’li Yönter hakkında pedofili davası açacağını ve ölüm tehdidi aldığı için koruma talebinde bulunacağını söyledi.

İzzet Ulvi Yönter ise iddiaların yalan olduğunu söyleyerek Özkiraz’a “Sen alçak bir iftiracı olmanın yanında aşağılık bir yalancısın! Hukuken bedel ödeyeceksin!” dedi.

Avrasya Araştırma Şirketi Başkanı Kemal Özkiraz, sosyal medyada yaptığı bir analizin ardından MHP’li isimlerin hedefi haline geldi.

“1,5 yaşındaki kızıma tecavüz etmekle tehdit etti”

Özkiraz’ın iddiasına göre MHP Merkez Yönetim Kurulu (MYK) Üyesi Nevzat Ünlütürk, ardından da Genel Başkan Yardımcısı İzzet Ulvi Yönter, Özkiraz’ı arayarak hakaretler ve tehditlerde bulundu. Özkiraz, Yönter’ın kendisini 1,5 yaşındaki kızına tecavüz etmekle tehdit ettiğini de söyledi.

“Pedofili davası açacağım”

Olayla ilgili Cumhuriyet’e konuşan Özkiraz, “MHP’li Yönter beni aradı. Telefonu açtığım gibi; ‘Ulan o… ç…u… Senin ananı avradını…’ gibi küfürlerle saldırdı. Daha sonra 1,5 yaşındaki çocuğuma tecavüz etmekle tehdit etti. Bana ölüm tehdidinde bulundu. Benim ve sevdiklerimin can güvenliği tehlikede; koruma talebinde bulunacağım. Yönter’e pedofili davası açacağım” dedi.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir