Kemal Kılıçdaroğlu’nun restine Tanju Özcan’dan kızdıracak yanıt

Seçim hezimeti sonrası koltuktan kalkmayan CHP lideri Kılıçdaroğlu'na karşı 'Değişim ve Adalet' yürüyüşüne başlayan Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, parti sözcüsü Faik Öztrak'ın kendisine yönelik "Ateş olsa cürmü kadar yer yakar" sözlerine yanıt verdi. İşte Kılıçdaroğlu'nu kızdıracak o sözler...

featured

Seçim hezimeti sonrası değişim taleplerini görmezden gelerek koltuktan kalkmayan ve aykırı sesleri susturmaya çalışan Kemal Kılıçdaroğlu’na karşı ilk aleni tepki Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan’dan geldi. Bolu’dan CHP Genel merkezine ‘Değişim ve Adalet’ yürüyüşü başlatan Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, yürüyüşüne devam ederken 30 kilometreyi geride bıraktı.

“ONLARIN KORKTUĞU GİBİ OLACAK”

Mola verdiği sırada, CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Faik Öztrak’ın sözlerine yanıt veren Özcan, “Dün parti sözcüsünün açıklamaları da değişiminden kaçınan, değişmemek için her şeyi yapan, koltuktan kalkmayı reddeden genel merkez yönetiminin ne kadar büyük panik içerisinde olduğunu gösteren açıklamalar. Tecrübeli bir siyasetçi olarak bunu söylüyorum. Dolayısıyla onların korktuğu gibi olacak. Değişim kaçınılmaz” dedi.

FAİK ÖZTRAK NE DEMİŞTİ?

CHP Sözcüsü Faik Öztrak dün yaptığı açıklamada, Tanju Özcan‘ın ‘Değişim ve Adalet’ çağrısıyla yürümesine ilişkin, “Belediye başkanları, kendi il ve ilçelerinin sorunları çözmeli. Tanju Özcan vereceği hizmetlerde, ‘Hükümet engel çıkardı’ diye yürüseydi; başımızın üstünde yeri vardı. İddiaları, akıl işi değildir. Bilinen bir söz vardır; yollar yürümekle aşınmaz, ateş olsa cürmü kadar yer yakar. Bolu’nun dünya kadar sorunu var. Tanju Bey yürümekle vakit harcayacağına Bolu’nun sorunlarını çözsün” dedi.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir