Kemal Kılıçdaroğlu’nu destekleyeceğini açıklayan TİP’ten alçak ”soykırım” paylaşımı!

Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nu destekleyeceğini açıklayan Türkiye İşçi Partisi her sene temcit pilavı gibi ısıtılarak gündeme konan sözde Ermeni soykırımını savunan skandal bir paylaşımda bulundu. İttifak ortaklarından bu skandal paylaşıma ne cevap geleceği ise merak konusu...

featured

14 Mayıs seçimlerinde CHP Genel Başkanı ve 7’li koalisyonun Cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu’na destek vereceğini açıklayan ve terör örgütünün siyasi uzantısı HDP ile de ittifak kuran Türkiye İşçi Partisi (TİP) her sene adeta temcit pilavı gibi ısıtılarak gündeme konan sözde Ermeni soykırımını savunan skandal bir paylaşımda bulundu. TİP’in sosyal medya platformlarından “1915’i unutmayacağız” başlığı ile servise konan skandal büyük tepki topladı.

SKANDAL PAYLAŞIMA TEPKİ BÜYÜK

Özellikle Avrupa ve ABD’de Türkiye’nin siyasi hamlelerini engellemek, ülkemizi dar bir alana hapsetmek için her dönem sözde Ermeni soykırımı yalanı gündeme getirilmekte. Ancak Türkiye’de de bu oyuna bazı siyasi odaklar alet olmakta. İşte o partilerden TİP, Ermenilere arka çıkan bir paylaşımda bulundu.

7’li koalisyonun Cumhurbaşkanı adayı ve CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’na da seçimlerde yüksek perdeden destek veren TİP’in bu paylaşımı büyük tepkiye neden oldu.

İSMİNİN BAŞINDA TÜRKİYE İBARESİ YER ALIYOR

Ermenilerin Osmanlı döneminde Türk vatandaşlarına yaptığı zulümleri görmezden gelen TİP’in bu provokatif adımına toplumun her kesiminden büyük tepki yağdı.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir