100 bin liralık otel odasından özel jete! Kemal Kılıçdaroğlu, Arap milyonerler gibi takılıyor…

Geçtiğimiz hafta geceliği 100 bin lira olan otel odasında konakladığı anlaşılan CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nun, PR çalışmalarında ağırlık verdiği 'mütevazi yaşam' algısı çökmüştü. Kılıçdaroğlu'nun saat başı tarifeli sefer olan Ankara-İzmir uçuşu için özel jet tercih etmesi de bugün gündeme damga vurdu.

featured

PR çalışmalarında mütevazi tavırlar sergileyen ancak özel yaşantısında lükse olan düşkünlüğü ile bilinen CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu, yine CHP’liler tarafından ifşa edildi.

İktidara gelmeleri durumunda Cumhurbaşkanlığına ait tüm uçakları satacaklarını anlatarak seçmenden oy isteyen Kemal Kılıçdaroğlu’nun yaptıkları, söyledikleriyle çelişki doğurdu.

ANKARA-İZMİR ARASINI JETLE GİDİP GELDİ

Ankara’dan İzmir’e bazı programlara katılmak üzere giden Kemal Kılıçdaroğlu’nun, saat başı tarifeli uçuş olan güzergâhta gidiş ve gelişte özel bir jet kullandığı ortaya çıktı.

Özel jetle 1 saatte Ankara’da İzmir’e ulaşan Kemal Kılıçdaroğlu, aynı şekilde programlarının ardından 1 saatte Ankara’ya döndü.

kemal kılıçdaroğlu

Bu lüks yolculuğun maliyeti bilinmiyor ancak evden çektiği videolarla mütevazı bir hayat yaşadığı görüntüsünü vermeye çalışan Kemal Kılıçdaroğlu’nun, tüm algısı yerle bir oldu.

Önce kafayı, sonra videoyu mu çekti? Mütevazi mutfak dekorundan çıkan Kılıçdaroğlu’nun boğaza karşı lüks odası…

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir