Kayserispor maçı öncesi Beşiktaş’ta Atiba şoku! Kadrodan çıkarıldı…

featured

Siyah-Beyazlılar son dönemde adeta revire döndü. Şampiyonluk yarışında lider konumdaki takım, son hafta alınan kötü skorlar ve sakatlık haberleriyle şanssız bir serüvenin içine girdi. Kara Kartal, son olarak Atiba’dan gelen haberle yıkıldı. Cuma akşamı gerçekleştirilen antrenmanda ağrıları olduğu gerekçesiyle Atiba idmanı yarıda bıraktı.

Bugün öğlen saatine kadar durumu için beklenen Atiba’ya sağlık ekibinden onay çıkmadı. Sergen Yalçın’a, “Kesinlikle riske edilmesin” raporunu verdi. Deneyimli kaptan da maçın kadrosundan çıkartıldı. Sergen Yalçın bu akşam Cenk, Hasic, Oğuzhan, Aboubakar, Larin, Welinton (cezalı) ve Atiba’dan yoksun olacak.

Beşiktaş’tan yapılan açıklama şu şekilde:

“Futbol Takımımızın yoğun maç trafiği nedeniyle sol kalf adale grubunda hissettiği hassasiyet son iki gün içinde yoğunlaşan futbolcumuz Atiba Hutchinson’ın dün gece Acıbadem Altunizade Hastanesi’nde gerçekleştirilen MR görüntülemesinde, sol bacak soleus kasında ödeme rastlanmıştır.

Sağlık ekibimiz tarafından yapılan değerlendirme neticesinde, Hes Kablo Kayserispor maçında oynaması halinde kas yaralanması yaşama riskinin yüksek bulunduğu Atiba Hutchinson’ın maç kadrosundan çıkarılmasına karar verilmiştir.

Atiba Hutchinson’ın tedavisine sağlık ekibimiz tarafından devam edilmektedir.”

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir