Kayseri ve çevre illeri sallayan şiddetli depremden korkunç görüntüler

Kayseri'de merkez üssü Hacılar ilçesi olduğu belirlenen depremin büyüklüğü 4.8 olarak açıklandı. Çok sayıda ilde hissedilen depremi yaşayan vatandaşlar kendilerini sokağa atarken, Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç'tan ilk açıklama geldi.

featured

Saat 05.28’de Kayseri’nin Hacılar ilçesinde de 4.8 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Yerin 7,0 kilometre derinliğinde kaydedilen sarsıntı nedeniyle herhangi bir olumsuzluk bildirilmedi. Depremi yaşayan vatandaşlar kendilerini sokağa attı. Ekipler de sahada tarama çalışması başlattı.

BAŞKAN BÜYÜKKILIÇ: OLUMSUZ DURUM GÖZÜKMÜYOR

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç da, şu an için olumsuz durum olmadığını belirterek, “İlk belirlemelere göre merkez üssü Hacılar olan 4.8 şiddetinde bir deprem yaşadık. İlk bilgilere göre olumsuz bir durumumuz yok. Ekiplerimiz sahada teyakkuz halinde. Lütfen resmî açıklamalara itibar edelim. Rabbim tüm afetlerden bizleri korusun” dedi.

DEPREMDEN İLK GÖRÜNTÜLER

Depremden sonra vatandaşlar kendilerini sokağa atarken Kayseri ve çevre illerinde yaşanan depremin dehşet veren görüntüleri de ortaya çıktı.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir