Karadeniz gazı için “yok” diyen Babacan’a CHP’li isimlerden şok! Öve öve bitiremediler

7'li koalisyonun küçük ortağı DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan Zonguldak'ın Çaycuma İlçesinde bulunduğu sırada adeta şok yaşadı. Babacan birkaç gün önce olmadığını iddia ettiği Karadeniz gazının hem varlığını hem de çok kaliteli olduğunu bizzat CHP’li yetkililerden dinleyince yüzü asıldı. Yerli doğal gaz övüldükçe kaçacak delik arayan Babacan bir süre sonra yanındakilere 'Ne zaman gidelim' demeye başladı

featured

7’li koalisyonun küçük ortağı DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan Zonguldak’ın Çaycuma İlçesinde seçim ziyaretinde bulundu. Babacan ilçede Karadeniz gazı ile ilgili CHP’li Çaycuma Belediye Başkanı Bülent Kantarcı’dan ve CHP Zonguldak milletvekili Deniz Yılmaz’ın övgüsüyle karşılaştı. CHP’li isimlerin ‘Rekor bir çalışma sergilendiği itirafı, Karadeniz gazının ekonomiye müthiş katkısını söylediği ve gazın kalitesini övdüğü sözleri duyunca yüzü asıldı.

KARADENİZ GAZI İÇİN BAKIN NE DEMİŞTİ?

DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan daha önce Karadeniz’de keşfedilen gaz ile ilgili “kanıtlanmış doğal gaz rezervi yokken keşfi ‘Doğal gaz bulduk’ diye satıyorlar” ifadelerini kullanmıştı.

CHP’Lİ İSİMLER ÖVE ÖVE BİTİREMEDİ

Kanıtlanmış doğal gaz rezervi yokken keşfi ‘Doğal gaz bulduk’ diye satıyorlar” sözlerine rağmen Kantarcı ve Yılmaz’ın Babacan’a doğal gazın işlendiği tesis hakkında övgü dolu sözlerle bahsetmeleri dikkat çekti.

Bülent Kantarcı işletmenin bölgeye büyük istihdam sağladığını anlatırken, tesisinde rekor bir sürede inşa edildi anlattı.

Kantarcı, “Doğal gazı saflaştırma tesisi. Evet. Benim aldığım bilgilere göre gaz çok temiz bir gaz, sadece bir miktar tuz ve bir miktar da su olduğu başka yabancı bir şey yokmuş.” ifadelerini kullandı.

BABACAN’IN ZOR ANLARI

Belediye Başkanı ve Milletvekilinin dakikalarca Ali Babacan’ın ‘Doğal gaz yok’ dediği tesisi övmeleri, Babacan’a zor anlar yaşattı. Yüzü asılan Genel Başkan, danışmanlarından yardım istercesine bulundukları yerden ayrılmaya çalıştı.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir