Karaca’nın boğulma sahnesi izleyicileri kahretti! Çukur’da Karaca ölüyor mu? Ece Yaşar Çukur’dan ayrılacak mı?

featured

Karaca ile yeni bir hayat hayali içerisinde olan Celasun’un ölümü, dizinin takipçilerini de yasa boğdu. İlk günden beri Çukur’da oynayan karakterin vedası da acı oldu.

Başrollerini Aras Bulut İynemli, Perihan Savaş, Müfit Kayacan, Erkan Kolçak Köstendil, Rıza Kocaoğlu, Necip Memili ve Damla Sönmez’in paylaştığı ‘Çukur’ dizisine veda edecek isimlerden birinin de Karaca olduğu iddia ediliyordu. Çukur 124. bölüm fragmanında iddiaları doğrulayan bir sahne geldi. Karaca’nın boğulma anı yeni bölüm fragmanına damga vurdu. Fragmanda Karaca’nın Amca Cumali tarafından boğulduğu görülüyor.

Çukur 124. bölümde neler olacak?

Yamaç’ın, Amca’nın kurduğu düzeni bitirmek için yaptığı zeka dolu plan Vartolu ve Yamaç’ı bir kez daha karşı karşıya getirecek. Kararından geri adım atmayan Yamaç’ın aksiyonu nefesleri kesecek. İçindeki ateşi yeniden bulan Cumali, sürpriz bir hamle ile mahalledeki tüm dengeleri değiştirecek. Karaca’nın sürpriz bir ziyaretçi yüzünden kafası karışacak. Celasun’dan haber alamayan Karaca, peşine düştüğü ipucu sayesinde önemli bir bilgi elde edecek. Bu bilgi Amca ve Karaca’yı karşı karşıya getirirken, gerçekleşen yüzleşmenin sonucu herkesi şoka uğratacak.

Ece Yaşar kimdir?

Ece Yaşar 1994 yılında Ankara ilinde dünyaya gelmiştir. 1.65 boyunda 53 kg ağırlığındaki oyuncu başak burcudur. Eğitimini Ankara Üniversitesi Dil Tarih-Coğrafya Fakültesi Oyunculuk alanında tamamlamıştır.

Oyunculuk alanında yeni olan Yaşar, Star TV ekranlarında yayınlanan dizi Kara Sevda dizisinde ‘Eda’ karakterini canlandırmıştır. Dizi de Deniz bebeğin bakıcısı rolünü üstlenen oyuncu ilk rolü ile büyük beğeni toplamıştır. Ece Yaşar, dizi dışında tiyatro ile de ilgilenmektedir. Hayvan Çiftliği adlı tiyatro oyununda rol almıştır. Oyuncu doğayı, yeşili, denizi ve atları çok sevmektedir. Ece Yaşar, oyunculuğun yanı sıra yönetmen asistanlığı ve reklamlarda seslendirmeler de yapmaktadır.

 

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir