Kağıthane’de uyuşturucu satıcıları polise saldırdı: 1 şehit

Kağıthane'de uyuşturucu satıcılarının bulunduğu bir adrese düzenlenen operasyonda polis ekiplerine uzun namlulu silahlarla ateş açıldı. Saldırı sonucunda 1 polis memuru şehit olurken 1 polis memuru ağır yaralandı. Çıkan çatışmada saldırganlardan 1'i ölü, 1'i yaralı olarak yakalandı. İstanbul İl Emniyet Müdürü Zafer Aktaş olay yerine gelerek incelemelerde bulundu. Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

featured

Kağıthane’de uyuşturucu satıcılarının kaldığı bir adrese operasyon yapan polis ekiplerine uzun namlulu silahlarla ateş açıldı. Saldırıda 1 polis şehit olup 1 polis memuru ağır yaralanırken, çıkan çatışmada saldırganlardan 1’i öldü, 4 kişi gözaltına alındı.

UZUN NAMLULU SİLAHLARLA ATEŞ AÇILDI

Hamidiye Mahallesi Ferman Caddesi üzerinde bulunan bir adrese saat 00.30 sıralarında operasyon düzenlendi. Uyuşturucu ticareti yapıldığı tespit edilen eve yapılan operasyonda polis ekiplerine uzun namlulu silahlarla ateş açıldı.

 

ŞEHİDİMİZ VAR

Açılan ateş sonucu 2 polis memuru yaralandı. Yaralı polis memurları olay yerine sevk edilen ambulanslarla hastanelere sevk edildi. Bu sırada polislerin destek istemesi üzerine olay yerine çok sayıda Özel Harekat ve Çevik Kuvvet Polisi ekipleri sevk edildi. Yaralanan polislerden bir tanesi ise kaldırıldığı hastanede kurtarılamayarak şehit oldu.

Yaralı polis memurları Profesör Doktor Cemil Taşçıoğlu Şehir Hastanesi ve Seyrantepe Hamidiye Etfal Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırıldı. Hayati tehlikelerinin olduğu öğrenilen polislerin yakınları ve aileleri hastaneye akın etti.

SALDIRGANLARDAN 1’İ ÖLDÜ, 4 KİŞİ GÖZALTINA ALINDI

Cadde ve sokakları ablukaya alan ekipler ateş açılan eve tekrardan girmek istedi. Çıkan çatışmada saldırganlardan Diyar A.(18) ölü olarak ele geçirildi. Polise ateş açan O.A. (27), A.A. (19), K.T. (22), G.D. (19) isimli saldırganlar ise gözaltına alındı. Gözaltına alınan saldırganlardan birinin yaralı olarak yakalandığı öğrenildi.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir