Kadir Doğulu ve Neslihan Atagül ihanet iddialarından sonra el ele görüntülendi

Kadir Doğulu'nun geçtiğimiz günlerde Çeşme'de bir kadınla sarmaş dolaş görüntüleri ortaya çıkınca ortalık ihanet haberiyle çalkalandı. Konuyla ilgili Neslihan Atagül, Kadir Doğulu ve Sezer Çakır'dan açıklama geldi. İhanet iddialarının gerçeği yansıtmadığını söyleyen ünlü çift tüm yaşananların ardından Kadıköy'de el ele görüntülendi.

featured

Kadir Doğulu‘nun bir kadınla ortaya çıkan sarmaş dolaş görüntüleri magazin gündemine bomba gibi düştü. Görüntülerin hızla yayılmasının ardından ihanet iddiaları peş peşe geldi.

Kadir Doğulu’nun baş harfi ‘S’ olan sanat ve spor camiasına yakın olduğu söylenilen bir kadınla imam nikahı kıydığı ve birlikte yaşadığı iddia edildi. Bu iddiaların ardından Sezer Çakır, sosyal medya hesabından açıklama yayınladı.

Sezer Çakır, Kadir benim çok sevdiğim bir dostumdur. Hayatım boyunca kimsenin ikinci eşi ya da hayatındaki alternatifleri arasında yer alan bir kadın olmadım’‘ dedi.

Konuyla ilgili Neslihan Atagül’den açıklama geldi. Neslihan Atagül’ün yakın çevresine eşinin görüntüleri için “Gürültülü bir ortamda yapılan normal bir konuşma” dediği ve ihanet söylentisini önemsemediği öğrenildi.

Kadir Doğulu ise ”O gün o kadıncağız dışında 80 kişiyle konuştum. Benimle konuşmak isteyen herkesle sohbet ederim, bir müşkülü varsa dinlerim, yardımcı olmaya çalışırım. Bunun yerinin ve zamanının da bir önemi yok” diye konuştu. Doğulu, “Benim Neslihan’dan başka imam nikahlı eşim yok”dedi.
Ortaya atılan iddialar sonrası bugün yeni bir gelişme daha yaşandı. Neslihan Atagül ve eşi Kadir Doğulu, Kadıköy’de el ele görüntülendi. İkilinin samimi halleri ise evlilikte bir krizin yaşanmadığını gözler önüne serdi.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir