Jorge Jesus’un rakip futbolcuya tekme atması sosyal medyayı ikiye böldü: ‘Aynı şeyi Fatih Terim yapsa…’

Fenerbahçe teknik direktörü Jorge Jesus'un rakip futbolcuya tekme atması sosyal medyayı ikiye böldü. Sarı-lacivertlilerin dün akşam 5-2 galip geldikleri İstanbulspor maçında Jesus’un rakip futbolcuya tekme attığı görüntüler gündem oldu.

featured

Spor Toto Süper Lig’in 12. haftasında İstanbulspor ile Fenerbahçe Atatürk Olimpiyat Stadyumu’nda karşı karşıya geldi. Nefes kesen mücadele, Fenerbahçe’nin 5-2’lik galibiyetiyle sonuçlandı.

1 hafta BAY geçen ve oynadığı 11 maçın ardından 8 galibiyet, 2 beraberlik ve 1 mağlubiyet alan Jorge Jesus’un takımı Fenerbahçe, 26 puanla liderlik koltuğunda bulunuyor.

JORGE JESUS’UN RAKİP FUTBOLCUYA TEKME ATMASI SOSYAL MEDYAYI İKİYE BÖLDÜ

Maçın ardından paylaşılan bir görüntü sosyal medyayı ikiye böldü. Jorge Jesus’un rakip futbolcuya tekme atmasına bazı kullanıcılar tepki gösterilirken, bazı kullanıcılar ise olayın büyütülmemesi gerektiğini ve şaka ile yapıldığını söyledi.

İşte o tepkilerden bazıları;

medya tarafından dile getirilmeyen ve 3 maymun oynanan olaydır. aynı şeyin fatih terim tarafından yapılmış olsa yaşanacak olaylar silsilesini düşünemiyorum bile.

düşene bir tekme de ben atayım demiştir. cezasız kalmamalı.

anaa harbiden götüne bir tane yapıştırmış, tam ayağına oturmuş hergele. sakatlık numarasını inandırıcı bulmamış olsa gerek. yalnız adam zaten saha dışında yatıyor, bırak yatsın abicim. kendi takımı eksik kalır. fb’li değilim. burada artniyet veya çirkeflik görmüyorum. ft ile mukayese bile edilmez, orada ft olsa su bidonuna oturduğu gibi oturur ve kafasına osururdu.

rezaletdir. tff göreve, adamı göklere çıkaran fb taraftarından da bir tepki gelir umarım.

videonun sadece tekme kısmında kesseler olurmuş da sonrasında şefkat gösteriyor adam. ayağıyla dürtüşü de yüksek ihtimalle hadi lan hadi yok bir şeyin dürtmesi. bu arada aklamak veya karalamak için söylemiyorum, videodan gördüğümü aktarıyorum.

sahada bir oyuncu bunu yapsa kırmızı verilir miydi verilmez miydi? süper ligimize yakışır bir harekettir.

son derece babacan bir şekilde “kalk ulan kerata bir şeyin yok işte” diyerek tekme atar gibi yapmış ve hemen sonrasında kendisiyle ilgilenerek başını okşamıştır. bir de utanmadan mukayese ettikleri kişiye bak ya. neyse bu da olmadı. kovalamaya devam edebilirsiniz.

yerdeki futbolcu için ders niteliğinde bi öğreti tekmesi atmış canım dedem.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

2 Yorum

  1. Yok Avatar

    Fetullahçıların başı ezilmemiş daha tam demek ki. Ancak er geç hamam böceği gibi ezilecekler devletimiz tarafından.

    Cevapla
  2. Elano Avatar
    1 sene önce

    eski GS’li şidi tarafsız biri olarak diyeceğim CapitaoTR gibi troll hesapların yaptıkları terbiyesizliktir. Jorge hiçbir şey yapmamış, numara yapma kalk gibisinden şakadan hafif bir tekme savurmuş o kadar. Elon Musk’ın bu troll ve bot hesaplarla işi çok zor hele hele türkiyede…

    Cevapla