Jorge Jesus’un yeni bombası belli oldu! Fabricio Bustos için harekete geçti

Spor Toto Süper Lig'in 10'uncu haftasında Ankaragücü'nü 3-0 mağlup eden Fenerbahçe, iyi gidişatına devam etmek istiyor. Transfer çalışmaları için harekete geçen sarı lacivertliler, Jorge Jesus'un yeni sezon öncesi ısrarla kadrosuna katmak istediği yıldız oyuncu Fabricio Bustos için çalışmalara başladı.

featured

Transfer çalışmalarına şimdiden başlayan sarı lacivertliler, Jorge Jesus’un yeni sezon öncesi ısrarla kadrosuna katmak istediği yıldız oyuncu için harekete geçti. Süper Lig ve Avrupa Ligi’ne Jorge Jesus önderliğinde Fırtına gibi başlayan Fenerbahçe, özlenen ruhunu taraftarlarına tekrardan yaşatmaya başladı.

Sezon başında yakaladığı iyi çıkışını 10 haftadır sürdüren Kanarya, Jesus önderliğindeki transfer çalışmalarına da şimdiden hız verdi. 10 haftalık Süper Lig ve 4 haftalık UEFA Avrupa Ligi’nde 3’lü savunmayı özümseyen sarı lacivertliler, ileri uçtaki orta saha ve forvet hattında da dikkatli davranıyor.

Jesus yönetimindeki Fenerbahçe, kanatları en önemli silahlarından biri olarak görüyor ve transfer çalışmalarında bu yöne yoğunlaşıyor.

KANATA SÜRPRİZ TRANSFER

Fenerbahçe’de Osayi, Ferdi Kadıoğlu, Alioski, Lincoln değerlendiriliyor. Bununla beraber Jorge Jesus’un listesinde sürpriz bir ismin daha olduğu ortaya çıktı.

F.BAHÇE’NİN ESKİ GÖZDESİNİ İSTİYOR

Güney Amerika basınında yer alan habere göre Fenerbahçe, transferde gözünü yeniden Fabricio Bustos’a dikti.

Arjantinli sağ bek, tercih edilmesi halinde sağ ön tarafta da forma giyebiliyor.

TRANSFER NASIL GERÇEKLEŞECEK?

İddiaya göre Bustos, Internacional’den ayrılmak istiyor. Arjantinli yıldız, Brezilya temsilcisiyle bu sezon oldukça istikrarlı bir görüntü çizse de, kariyerine Avrupa’da devam etmek istiyor.

TRANSFER İÇİN BİR HAYLİ HEVESLİ

Internacional yetkilileri, Bustos’u göndermeye sıcak bakmasa da, oyuncu transferde bir hayli hevesli.

Fabricio Bustos, bu sezon Internacional’in en önemli isimlerinden biri oldu.

ESKİ KULÜBÜNE FLAŞ SÖZLER

Resmen Internacional’e transfer olan Bustos, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada Fenerbahçe’ye transferinin gerçekleşmemesinden eski kulübünü sorumlu tuttu.

Bustos yaptığı açıklamada, “Yöneticilere, son teklifi reddetmeleri halinde (Eylül’de Fenerbahçe’den gelen) ödemesi imkansız bir meblağ istedikleri için sözleşmeyi yenilemeyeceğimi açıkça belirttim. Onlara transferimden iyi para kazanmak için son şansları olduğunu söyledim ama bir kapris, operasyonun başarısız olmasına neden oldu.” ifadelerini kullandı.

SÖZLEŞMESİ ARALIK 2024’E KADAR DEVAM EDİYOR

Brezilya ekibine ilk etapta kiralık transfer olan Bustos için 900-450 bin dolar ödendi ve bonservisi alındı. Bustos’un Internacional ile sözleşmesi, Aralık 2024’e dek devam ediyor.

2 GOL 6 ASİST

Fabricio Bustos, bu sezon toplamda 40 maça çıkarken 2 gol 6 asist üretti.

 

 

 

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir