Jeremain Lens’in talepleri Beşiktaş yönetimini çıldırttı! Ahmet Nur Çebi’den sert sözler…

featured

Beşiktaş’ın 33 yaşındaki tecrübeli oyuncularından biri olan Jeremain Lens, artık teknik heyet tarafından takım kadrosunda düşünülmüyor. Maliyeti düşünüldüğünde beklenen verimi veremeyen ve yeni uygulanmaya başlanan yabancı kuralından dolayı takımdan ayrılması istenen Lens, kendisine talip olan takımlarla anlaşamadı. Kadro dışı kalan Lens, takımdan ayrılmak için kulüpten bazı taleplerde bulunduğu öğrenildi.

BAŞKA KULÜP BULMASI İSTENDİ

Transfer döneminin son bulmasıyla birlikte takımlar, artık kadroda düşünmediği oyuncuların bazılarını başka kulüplere gönderemedi. Beşiktaş’ın kanat oyuncularından Jeremain Lens’in de artık A takım kadrosunda düşünülmediği aşikar. Dolayısıyla Lens’ten kendisine kulüp bulması istenmişti.

Süper Lig ekiplerinden Fatih Karagümrük Lens ile ilgilenmiş ancak oyuncu ile maaş konusunda anlaşılamayınca transfer gerçekleşmemişti.

Lens, hem yabancı kuralı, hem de maliyeti düşünüldüğünde Beşiktaş için artık adeta bir kambur olarak görülüyor. Dolayısıyla Beşiktaş kulübü Lens’i başka kulübe göndermek istiyor.

AYRILMAK İÇİN ARABA İSTEDİ

Kadro dışı kalan Lens’in Beşiktaş’tan ayrılmak için araba istediği öğrenildi. Beşiktaş futbol kulübü, yapılan bir sponsorluk anlaşması gereği A takım kadrosunda yer alan oyunculara son model birer araba hediye etti. Lens’in de takımdan ayrılmak için A takıma verilen bu arabalardan bir tane istediği öğrenildi.

“SEN ÖNCE BİR UTAN”

Lens’in zaten yüksek olan maaşının yanında takımdan ayrılmak karşılığında araba istemesi, yönetimi adeta çığırından çıkardı. Beşiktaş kulübü başkanı Ahmet Nur Çebi, bu istek karşısında adeta ateş püskürdü. Lens hakkında açıklama yapa Çebi, “Sen önce bir utan.” dedi.

Ahmet Nur Çebi, takımdan ayrılmak istemeyen oyuncular ve Lens hakkında, “Takımımıza yeni oyuncular alabilecek bütçemiz olmasına rağmen, limitimizin 30 milyon avro olmasından kaynaklı transferlerde zorlandık. Takımdan göndermek istediğimiz halde hala takımda kalmak isteyen oyuncular var. Maliyeti 20 milyon euroya ulaşmış, konuştuğumuz zaman “Giderim” diyor, transfer sezonu bitmiş gitmiyor. Beşiktaş’tan 4 milyon euro alırken sana 10’da 1 maaş teklif etmişler. Sen önce bir utan.” sözlerini kullandı.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir