Jennifer Lopez ve Ben Affleck 17 yıl sonra dudak dudağa

featured

Jennifer Lopez (51) ile Alex Rodriguez, yaklaşık iki ay önce yaptıkları ortak açıklama ile ilişkilerinin noktaladıklarını duyurmuştu. Lopez, bu ayrılıktan kısa bir süre sonra da 17 yıl önce aşk yaşadığı aktör Ben Affleck’e (48) geri dönmüştü.

Magazin dünyasını en gözde çiftelerinden olan ancak 2014 yılında ayrılık haberi ile hayranlarını derinden üzen Jennifer Lopez ve Ben Affleck çifti 17 yıl sonra yeniden bir araya geldi. Barışmaları ile gündem olan ünlü çiftin ilk pozları da barışmaları kadar olay oldu.

Restoranda öpüştüler

51 yaşındaki Lopez ve 48 yaşındaki Affleck, Malibu’da Nabu adlı restoranda bir araya gelerek akşam yemeği yedi. Yıllar sonra ilk kez görüntülenen çiftten beklenen fotoğraf ise yemeğin devamında geldi. 17 yıl sonra dudak dudağa görüntülenen çift, önümüzdeki dönemde daha büyük sürprizler yapacaklarının sinyalini verdi.

Sevgilisinin çocuklarıyla tanıştı

Çiftin, Lopez’in kız kardeşi Linda’nın 50’nci yaş günü için şarkıcının ailesiyle bir araya geldiği öğrenildi. Page Six’in haberine göre, aile toplantısına Lopez’in eski eşi Marc Anthony’den olan 13 yaşındaki ikizleri Max ve Emme de katıldı.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir