İzmir’de eşini, kayınvalidesini ve komşusunu katleden Hüsnü Tümen’in son paylaşımındaki korkunç ‘Azrail’ detayı…

featured

Dün akşam saatlerinde Hacı İbrahim Karaselvi Sokak’ta eşiyle boşanma aşamasında olan 2 çocuk babası Hüsnü Tümen, kayınvalidesi Serpil Palalı’nın evine gelerek eşi Serap Tümen ile tartışmaya başladı.

Hüsnü Tümen, yanında getirdiği av tüfeğiyle iki çocuğunun gözü önünde önce eşi Serap Tümen’ye, ardından araya girmeye çalışan kayınvalidesi Serpil Palalı’ya ateş açtı. Olay sonrası dışarıya çıkan Hüsnü Tümen, silah sesleri üzerine eve doğru gelen komşusu Hamza Kuzucuk’a da ateş açtıktan sonra kaçarak uzaklaştı. Çevredekilerin ihbarı üzerine olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Olay yerine gelen sağlık ekiplerince yapılan kontrolde anne- kızın yaşamını yitirdiği belirlerdi.

Kısa süre sonra yakalandı

Hamza Kuzucuk da kaldırıldığı Torbalı Devlet Hastanesi’nde doktorların tüm müdahalesine rağmen kurtarılamadı. Anne Serpil Palalı, kızı Serap Tümen ve komşuları Hamza Kuzucuk’un cenazesi, savcının incelemesinin ardından İzmir Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı.

3 kişiyi öldürüp, olay yerinden kaçan Hüsnü Tümen ise polis ekiplerince, Hatay Mahallesi Çayır Caddesi’nde suç aleti silahıyla birlikte gözaltına alındı.

“Az işim var, seni unuttum zannetme”

Cinayet zanlısı Hüsnü Tümen’in olaydan bir saat önce bir sosyal paylaşım sitesinde Azrail’in bulunduğu fotoğrafı paylaşarak altına “Az işim var, seni unuttum zannetme” notunu düştüğü görüldü. Ayrıca, cinayet zanlısının 1 gün önce de çocuklarının fotoğraflarını paylaşarak, “Siz benim tek gerçeğimsiniz, bunu sakın unutmayın” ifadesine yer verdiği görüldü.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir