İzmir’de dehşet! Zekai Solak, Özlem Camgöz’ü boğarak öldürdü

İzmir’de serada çalışan Özlem Camgöz (28) eski sevgilisi Zekai Solak (31) tarafından yalnız yaşadığı evinde boğularak öldürüldü. Bergama İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri şüpheli Solak’ı çok kısa sürede yakalamayı başardı. Sorgusunda cinayeti itiraf eden Solak, ifadesinde "Boğduktan bir süre sonra eve dönerek kontrol ettim. Öldüğünü anlayınca kaçtım" dedi.

featured

İzmir’in Bergama ilçesi Turabey Mahallesi’nde yalnız yaşayan ve serada çalışan kızı Özlem Camgöz’den haber alamayan Ali Osman Camgöz, merak edip, dün akşam evine gitti. Kızını evde hareketsiz yatarken bulan Camgöz, 112 Acil Çağrı Merkezi’ne bildirdi. İhbarla gelen sağlık ekipleri, Özlem Camgöz’ün hayatını kaybettiğini belirledi. Camgöz’ün boynunda morluk, vücudunda darp izleri ile kesici alet yarası olduğu belirlendi. Boynundaki morluklardan Camgöz’ün boğularak öldürülmeye çalışıldığı üzerinde durulurken, cansız bedeni, otopsi için İzmir Adli Tıp Kurumu morguna gönderildi.

SORGUSUNDA CİNAYETİ İTİRAF ETTİ

Bergama İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri cinayetle ilgili çalışma başlattı. Polis ekipleri, Özlem Camgöz’ün 31 yaşındaki eski erkek arkadaşı Zekai Solak’ı çok kısa sürede yakalayarak gözaltına aldı. Sorgusunda cinayeti itiraf eden Solak, ifadesinde olay günü eski kız arkadaşının evine gittiğini, aralarında kıskançlık nedeniyle çıkan tartışmada boğazını sıktığını söylediği öğrenildi. Genç kadının yere yığılmasından sonra evden çıktığını da anlatan Zekai Solak, “Bir süre sonra eve dönerek kontrol ettim. Öldüğünü anlayınca kaçtım” dediği belirtildi.

BABA ÇOK ÜZGÜN

Baba Ali Osman Camgöz, “Çok üzgünüm. Yapan kişi yakalandı. Olayla ilgili çok bilgimiz yok. Boynunda izler var. Belinin üst kısmında bıçak izleri var. Boğuşma olmuş. Sıkılmaktan boynu mosmor olmuş. Normalde kızım serada çalışıyordu, o gün tatildi. İşteydim, aradım. ‘Ne yapıyorsun’ diye sordum. ‘Kalktım, makineye çamaşırları atıyorum’ dedi. Akşamüstü yanına geleceğimi söyledim. ‘Tamam’ dedi. Saat 11.30 gibi aradım, ulaşamadım. 15.00’te aradım, yine ulaşamadım. Akşamüstü yanına gittiğimde, kendisini ölü buldum. Acımız büyük” dedi. Özlem Camgöz’ün akrabası Yılmaz Camgöz ise “Evde yalnızdı. Olayın ayrıntısı kamera kayıtlarından belli oldu. Bir kişi araçla gelip, iniyor. Duvardan atlayıp eve giriyor sonra da çıkıyor. Özlem evliydi, eşiyle anlaşamayıp ayrıldılar sonra başka biriyle görüşmeye başlamıştı. Olayı yapan da o kişi ama bir süredir aralarında bir şey yoktu, görüşmüyorlardı” diye konuştu.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir