İzmir’de A101 Bölge Sorumlusu Ahmet Levent Sönmez’den kadın çalışana saldırı! Şok görüntüler…

featured

İzmir’de A-101 marketler zincirine ait bir mağazada Mağaza Sorumlusu olarak çalışan Büşra Nur isimli bir kadın, Bölge Sorumlusu Ahmet Levent Sönmez tarafından saldırıya uğradığını iddia ederek o anlara ilişkin videoyu paylaştı.

“MUAMELEYE SESSİZ KALDINIZ”

Büşra Nur, videoyu şu ifadelerle yayınladı:

“A101’de mağaza sorumlusuyum. Sayım akşamı bölge sorumlusunun hakaretlerine, istifaya zorlamasına marruz kaldığım için mağazada bulunmak istemeyip mağazayı terk ettim. Görüntüde olduğu gibi AHMET LEVENT SÖNMEZ bana saldırdı ve çalışma arkadaşım araya girdi.

“HUKUKİ SÜREÇ BAŞLATMAKTAN ÇEKİNMEYECEĞİM”

Kendisine üst yönetimden asla bir müdahale olmadığı için durumu daha fazla kaldıramayarak istifa ettim. Ulaşmaya çalıştığım hiç kimseden dönüş alamıyorum. Önce bir kadın olarak daha sonra da bünyenizde çalışan, emek ve hizmet veren biri olarak bu muameleye sessiz kaldınız.

Tarafıma dönüş sağlanmadığı taktirde hukuki süreç başlatmaktan hiç çekinmeyeceğim.”

İşte o anlar:

SENDİKADAN AÇIKLAMA

Bağımsız Emek Sendikası ise sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda şu ifadeleri kullandı:

“A 101’de Mağaza Sorumlusu olarak çalışan Büşra Nur, sayım esnasında Bölge Sorumlusu Ahmet Levent Sönmez’in hakaret ve istifa baskısına karşı mağazayı terk etti. Sönmez kadın işçiye saldırmaya çalıştı. A-101 ise bu olaya sessiz kaldı Büşra Nur’un yanındayız! A-101 hesap ver!”

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir