İYİ Partililere küfreden Can Ataklı fena panikledi! Aldığı tepkilerden sonra kıvırdı

CHP yandaşı gazeteci Can Ataklı, sosyal medyadan paylaştığı videoda, HDP ile yan yana görünmemeye çalışan İYİ Partililere galiz şekilde küfretti. Ağza alınmayacak sözlerinin devamında, Mersin'de PKK'lı teröristler tarafından gerçekleştirilen saldırıyı aklamaya çalışan Ataklı, "Kimse beni kandırmasın. Bugüne kadar böyle küstahça yapılan bir eylem yokken 'Birden bak PKK geldi' diyorlar. Aklımızla zekamızla oynamayın. Bu işin içinde bir şey var" diye konuştu. AHaber.com.tr'nin gündeme getirdiği olay, İYİ Parti'ye gönül verenlerin de dikkatini çekti. Açıkça küfürler savuran Can Ataklı'ya sosyal medyada sert tepkiler gelince, galiz küfürlerin sahibi gazeteci Ataklı bugün panikle bir video çekerek söylediklerini inkar etmek zorunda kaldı.

featured

Muhalefet partilerinin bir araya gelerek oluşturduğu ve terör örgütü PKK’nın siyasi kolu HDP’nin ‘dışarıdan’ destek verdiği altılı masa, ‘bakanlık vaadi’ üzerinden birbirine girmişti.

CHP’li Gürsel Tekin’in “HDP’ye bakanlık verebiliriz” sözleri, İYİ Parti’de infiale neden olurken, partililer arasındaki karşılıklı atışmalar gündemi bir hayli meşgul etti.

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, ittifak ortaklarını hedef alarak, “Parti görüşleri bu demek ki” ifadelerini kullandı ve HDP ile aynı masada olamayacaklarını öne sürmüştü.

HDP Grup Başkanvekili Saruhan Oluç, “Seçim ikinci tura kalırsa ki, kalır bu durumda, ne yapacaklarını kara kara düşünmeye başlarlar. Çünkü ikinci turda HDP oyuna ihtiyaç duyulacağı için kapılar aşındırılmaya başlar. O yüzden diyorum ki, herkes ettiği lafın sorumluluğunu, önünü arkasını düşünsün, iyi hesap etsin.” diyerek ittifak ortaklarını tehdit etmişti.

PKK yandaşı Can Ataklı, HDP’yi savundu Meral Akşener’e küfretti: ‘E hadi s… git o zaman Tayyip Erdoğan’a ver’

CAN ATAKLI HDP İLE İŞ BİRLİĞİNİ GİZLEYEN İYİ PARTİ’YE KÜFREETTİ

CHP’ye yakınlığı ile bilinen sözde gazeteci Can Ataklı, yayınladığı videoda, elindeki anket sonuçları üzerinden İYİ Partililerin HDP’ye karşı tutumunu sert şekilde hedef aldı.

Bugün seçim olması durumunda HDP dahil muhalefet bloğunun yüzde 60 civarında oy alacağını öne süren Ataklı, “HDP ile aynı masada olmayız” açıklamalarını ahmakça olarak niteleyip İYİ Partililere küfretti.

HDP’Yİ AKLAYIP İYİ PARTİLİLERİ HEDEF ALDI: “ADAMLAR HAKLI”

İYİ Partililerin kompleksli ve ahmak olduğunu söyleyen Ataklı, “‘Hiç kimse HDP ile iş birliği yap, onunla organik bağ kur, ortak hükümet kur’ falan demiyor. HDP’nin de bakmayın öyle çıkıntı yaptığına… Adamlar haklı olarak da bakanlık da başbakanlık da cumhurbaşkanı da çıkarır. Teknik olarak doğru. HDP’lilerle de konuştum ben. Son izlenimlerimi de söyleyeyim hiç kimsenin derdi bakanlık vermezseniz destekmem vs. değil.” diye konuştu.

HDP’nin geçtiğimiz yılın eylül ayında açıkladığı beyannameye vurgu yapan Ataklı, “11 tane maddesi var, bunların 9 tanesinde Türkiye’de anlaşmayacak kimse yok. 2 maddesinde ana dilde eğitim gibi tartışmalı konular var. Bunları direkt söylediğinizde rahatsız edebilir bir takım çevreleri ama oturup konuşulduğunda makul bir çözüm bulunabilir.” dedi.

ATAKLI’DAN İYİ PARTİLİLERE: “O ZAMAN S**TİRİN GİDİN”

Ataklı, İYİ Partililere küfrettiği açıklamasının devamında, “Burada ahmakça, vay efendim HDP’nin olduğu yerde ben olmam diyenler var. E hadi s**tir git o zaman Tayyip Erdoğan’a ver.” ifadelerini kullandı.

MERSİN’DEKİ PKK SALDIRISINA İNANMAMIŞ! ATAKLI: “KİMSE BİZİ KANDIRMASIN”

Mersin’de dün akşam saatlerinde terör örgütü PKK’lı teröristlerin silahlı saldırısına da değinen Ataklı, “Bak ne oluyor şimdi. Mersin’de bir eylem oldu. O kadar garip ki. İki tane kız. İkisi de öldürüldü diye haber geldi. Nasıl bir rahatlık içindeler. Elde kocaman tüfekler yürüyorlar. Kimse beni kandırmasın. Bugüne kadar böyle küstahça yapılan bir eylem yokken ‘Birden bak PKK geldi’ diyorlar. Aklımızla zekamızla oynamayın. Bu işin içinde bir şey olduğu kesin.” diyerek PKK ve HDP’yi aklamaya çalıştı.

KORKU VE PANİK İÇİNDE SÖYLEDİKLERİNİ İNKAR ETTİ

Kendisine yakın ve sosyal medyadaki İYİ Partililerden sert tepki alan Can Ataklı bugün çektiği yeni videoda komik duruma düştü. Ataklı panik içinde söylediklerini inkar ederek suçu kendinde arayıp özür dilemek yerine skandalını ifşa eden AHaber.com.tr’de buldu.

 

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir