İtalyan aktör Michele Morrone, Türkiye’ye meme uçlarını küçültmek için mi geldi?

featured

365 Days filmindeki Don Massimo Torricelli rolüyle yıldızı parlayan Michele Morrone’nin, sosyal medya hesabından paylaştığı uçak bileti Türk hayranlarını heyecanlandırdı.

Hayranları karşıladı

“365 Days” filmiyle popüler olan ünlü İtalyan oyuncu Michele Morrone sosyal medyadaki “Türkiye’ye geliyorum” paylaşımı hayranlarını oldukça sevindirdi. Dün akşam saatlerinde iniş yapan ve iş görüşmesi nedeniyle Tükiye’ye geldiği konuşulan aktör kalabalık bir izdihamla karşılaştı.

Türkiye’yi seviyor

365 Days’teki başarılı oyunculuğu ve çok konuşulan vücuduyla uzun süre gündemden düşmeyen başarılı oyuncu, Türkiye’deki yangınlarla ilgili yaptığı paylaşımlarla Türklerin gönlünü kazanmıştı.

30 yaşındaki oyuncu, daha önce verdiği bir röportajında “Türkiye’de bana gösterdiğiniz sevgi ve destek için çok teşekkür ederim. Hepinize çok saygı duyuyorum ve bir gün orada olmak için sabırsızlanıyorum” demişti.

Soluğu estetik merkezinde aldı

Türkiye’ye bir dizide ya da filmde oynamak için mi yoksa tatil için mi geldiği düşünülürken Michele Morrone ülkeye adım atar atmaz soluğu bir estetik merkezinde aldı.

Timelessmag’in paylaşımına göre merkeze girdikten sonra yetkililer ile görüşen oyuncu herkeste merak uyandırdı.

Meme ucu estetiği için mi geldi?

Instagram’dan yaptığı paylaşımlarda estetik merkezine dişleri için geldiğini söylese de yüzlerce kilometreyi aşarak Türkiye’ye gelen Michele Morrone’nin bu estetik merkezine bir küçültme operasyonu için geldiği iddiası sosyal medyada konuşuldu.

Morrone, eski bir röportajında yer alan bilgiye göre, meme uçlarının büyüklüğünden rahatsız olduğunu ve küçültmek istediğini dile getirmişti.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir