İşte karşınızda yeni Samsung Galaxy Note 20 Ultra

featured

Samsung Galaxy Note 20 Ultra’nın fotoğrafları Twitter’dan paylaşıldı. Paylaşımın kaynağı ise akıllı telefonlar hakkında yaptığı başarılı sızıntılarla bilinen Ice Universe. Ice Universe’ın paylaşımlarına bakılırsa Galaxy Note 10 veya Galaxy S20’den daha iyi bir Galaxy Note 20 Ultra bizleri bekliyor. İşte Samsung Galaxy Note 20 Ultra’nın fotoğrafları…Samsung Galaxy Note 20 Ultra fotoğrafları

Galaxy S20 serisinden tanıdığımız nokta çentik ise ekrandaki yerini koruyor. Eğer fotoğraflar doğruysa bu, Samsung Galaxy Note 20 serisinde ekran altı kamera teknolojisinin kullanılmayacağının en önemli kanıtı.

Samsung Galaxy Note 20 Ultra fotoğrafları-3

Telefonun ekranı dışında başka detayları görme şansımız ise yok. Ancak Ice Universe’in aktardığı Samsung Galaxy Note 20 Ultra özellikler tablosu, bize telefonun özelliklerine dair bazı fikirler veriyor.

SAMSUNG GALAXY NOTE 20 ÖZELLİKLERİ NELER?

Galaxy Note 20 Ultra hakkında atılan tweet’e göre Samsung’un yeni S-Pen destekli telefonunda LTPO ekran teknolojisi ve Snapdragon 865+ işlemcisi yer alacak.

Ayrıca telefon 120 Hz ekran yenileme hızı da sunacak. Bunun dışında Galaxy Note 20 Ultra’nın daha iyi bir kamera performasına ve yeni S-Pen yeteneklerine sahip olması bekleniyor.

Samsung Galaxy Note 20 ailesi, son iddialara göre 5 Ağustos günü koronavirüs nedeniyle online olarak düzenlecek Galaxy Unpacked lansmanı ile birlikte tanıtılacak.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir