İstanbul’da zincirleme kaza! Tırın çarptığı minibüs, hasta bekleyen ambulansa doğru sürüklendi

İstanbul Kartal'da, kar yağışından dolayı kayan tırın çarptığı park halindeki minibüs, hasta almak için bekleyen ambulansa çarptı. Kazada kimse yaralanmadı, araçlarda maddi hasar oluştuğu öğrenildi

featured

İstanbul‘daki kaza saat 04.20 sıralarında Cumhuriyet Mahallesi Yüzyıl Caddesi’nde üzerinde 20 ton yük olduğu öğrenilen tırın, buzlanma nedeniyle kaymasıyla başladı.

TIR VE MİNİBÜS, AMBULANSA ÇARPTI

Önce park halindeki servis minibüsüne çarpan tır, servis minibüsünü ile sürüklenerek hasta almaya gelen ambulansa çarptı. Üç aracın karıştığı kazada araçlarda hasar meydana geldi.

Son dakika haberi! Buzlanma nedeniyle kontrolden çıkan TIR servis aracı ve ambulansa çarptı

TIR LASTİKLERİNE TAKOZ KONULDU

İhbar üzerine kaza yerine itfaiye, polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. İtfaiye ekipleri tekrar kayma tehlikesi olan tırın lastiklerinin altına takoz yerleştirdi. Tır bulunduğu yere sabitlendikten sonra ambulans ve servis minibüsü başka bir kazaya sebebiyet vermemek için güvenli bir noktaya alındı.

ÖLEN YA DA YARALANAN YOK

Olayın görgü tanığı Ramazan Ercan, “Yukarıdan kayarak geldi. Park halindeki servise vurdu. Ondan sonra hasta almaya gelen ambulansa vurdu. Yaralı falan yok. Ambulans yan şekilde durdu” dedi. Ölen ya da yaralananın olmadığı kazada, araçlarda hasar meydana geldi. Kaza anı bir sitenin güvenlik kamerasına saniye saniye yansıdı.

İstanbul karlar altında! Dün akşam saatlerinde etkili olan kar, şehri buz pistine döndürdü

 

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir