10 Ocak Çarşamba İstanbul'da okullar kar tatili olacak mı?

Meteoroloji tüm yurt için kar, sağanak, fırtına uyarısında bulunmuştu. İstanbul'da beklenen kar yağışı başladı. Bugün İstanbul’da karla karışık yağmur ve yükseklerde kar görülecek. Sıcaklıklar 10 derece birden düştü.

featured

İstanbul’da İzlanda üzerinden gelen soğuk ve yağışlı hava etkili oluyor.

Kentte hava sıcaklığı 10 derece birden düştü. Bazı bölgelerde sulu kar yağışı var. Başakşehir, İkitelli, Mahmutbey bölgelerinde akşam saatlerinde yağışın kara dönüşeceği belirtiliyor.

Hafta boyunca kuzey ve yüksek kesimlerde karla karışık yağmurun yağışının etkili olması bekleniyor.

FIRTINA DA ETKİLİ OLUYOR

Kuzey ve kuzey doğu yönlerinde zaman zaman fırtına şeklinde şiddetli rüzgar da var.

Yurdun diğer kesimleri de soğuk ve yağışlı havanın etkisinde. Yurdun büyük bir bölümünde sağanak, iç ve yüksek kesimlerde ise karla karışık yağmur yağıyor.

 

İSTANBUL’DA KAR BAŞLADI

Saat 11:00 itibarıyla Beylikdüzü, Çatalca, Bağcılar da kar yağışı etkisini göstermeye başladı. Trafik yoğunluğu yüzde 60’ı geçti.

SICAKLIK 12 DERECE AZALACAK

CNN Türk Meteoroloji Danışmanı Prof. Dr. Orhan Şen, Bugün salı, Ülkede yağış var. Sıcaklıklar batı ve iç bölgelerde 8-12 derece azalacak. Rüzgar Marmara ve kuzey Ege de poyrazdan kuvvetli zamanla fırtına hızında esecek. Yağışlar gündüz, Muğla, Çanakkale, İzmir, Manisa, Balıkesir, Aydın, Isparta, Antalya da kuvvetli yağmur şeklinde”

YARIN OKULLAR TATİL Mİ?

Sıcaklıkların düşmesiyle beraber soğuk hava koşulları etkili olmaya başladı. Öğrencilerin gözler tatil haberlerine çevrildi. Yarın okulların tatil olacağı hakkında bir açıklama gelmedi. Konu hakkında bir son dakika açıklaması gelirse habere eklenecek.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir