İstanbul’da kar alarmı! İstanbul Havalimanı’nda tüm uçuşlar durduruldu, mesailer 15.30’da sona erecek

İstanbul Havalimanı'nda tüm iniş ve kalkışlar saat 18.00'a kadar durduruldu. Öte yandan İstanbul Valisi Ali Yerlikaya, "Ulaşımdaki aksamalar dikkate alınarak kamu kurum ve kuruluşlarında, nöbetçi personel bırakılmak suretiyle mesailer; 15.30’da sona erecektir" açıklamasını yaptı.

featured

İstanbul’da etkili olan kar yağışının akşam saatlerinde yoğunlaşması bekleniyor. Tüm kent beyaza bürünürken, ulaşımda yaşanabilecek aksaklıklar nedeniyle çeşitli önlemler alınmaya devam ediyor. Bu kapsamda bugün için kamuda mesai bitimi de erkene çekildi.

İstanbul’a felaket uyarısı! Akşam tarihi kar yağışı geliyor…

UÇUŞLAR 18’E KADAR DURDURULDU

Kentte etkisini artıran kar, hava ulaşımını da olumsuz etkiledi. Bu kapsamda, İstanbul Havalimanı’ndaki uçuşların güvenlik için 18.00’e kadar yapılmayacağı açıklandı. Havalimanındaki yetkili birimlerce saat 16.00’da gerçekleştirilecek toplantıda, uçuşlarla ilgili değerlendirme yapılacağı öğrenildi.

VALİ YERLİKAYA: “MESAİLER 15.30’DA SONA ERECEKTİR”

İstanbul Valisi Ali Yerlikaya, sosyal medyadan yaptığı açıklamada “Kıymetli İstanbullular, Meteoroloji Bölge Müdürlüğümüzden alınan bilgiye göre İstanbul’da kar yağışı akşam saatlerinde yoğunlaşacaktır. Ulaşımdaki aksamalar dikkate alınarak kamu kurum ve kuruluşlarında,nöbetçi personel bırakılmak suretiyle mesailer; 15.30’da sona erecektir.” ifadelerini kullandı.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir